„Nekem nem elég egy élet!” – Elhunyt Gábor Zsazsa

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Vasárnap szívinfarktust kapott Gábor Zsazsa, híres színésznő és celeb. Kilencvenkilenc éves volt.

Talán minden idők egyik legnagyobb magyar sztárja hagyott itt minket, olyasvalaki, aki valódi hírnévre tett szert. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy lényegében az összes mérvadó médium beszámolt a halálesetéről, többek között a TMZ, a BBC, New York Post, vagy a New York Times.

Zsazsa 1917-ben született, Magyarország szépségkirálynőjévé választották, majd 1941-ben ment ki Hollywoodba, ahol feledhetetlen karriert futott be!

Sokan csak úgy emlékeznek rá, mint egy botrányos életű celebre, de tehetségét igazolja, hogy több neves díjat is szerzett, például Golden Globe különdíjat, 1958-ban.

Emellett könyvet is írt, Nekem nem elég egy élet címmel. Önéletrajzában kendőzetlenül beszámol magánéletéről, és rengeteg híressé vált mondása is megtalálható a könyvben; „Jó vagyok a háztartásban, ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát.” „Hány férjet fogyasztottam? Csak a sajátjaimra gondol?”

Emellett nyolc nyelven beszélt és kilenc férjet fogyasztott el, első házasságkötése húszéves korában volt. Csillagot kapott a Hírességek Sétányán, Los Angelesben. Itt egyébként, testvérének, Gábor Évának is van csillaga.

Születésétől kezdve tündökölt 2002-es autóbalesetéig, amiben súlyosan megsérült, utána sokkal kevesebbet szerepelt a nyilvánosság előtt.

Vasárnap szívinfarktust kapott otthonában, azonnal kórházba szállították, de csak halálát tudták megállapítani.

A világ egy Legendával lett kevesebb…

About Nagy Zsolt

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …