Jogi nyilatkozat

A Napikozlony.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható cikkek ill. információk, és az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom – például kép, hanganyag – szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak, melyre szerzőink, szerkesztőink figyelmét is felhívjuk. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról. A Napikozlony.hu fenntartja a jogot, hogy a jogellenesnek tartott tartalmakat a szerző hozzájárulása nélkül eltávolítsa a felületről.

A Napikozlony.hu mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk a Napikozlony.hu-n szereplő információk pontosságáért, illetve a cikkek mindenkori helytállóságáért. Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.

A Napikozlony.hu és a WordPress-t üzemeltető wordpress.com között semmilyen jogi és üzleti kapcsolat nincs. A Napikozlony.hu a WordPress által közreadott software-es motort használja, így a két oldal közötti működési hasonlóságok kifejezetten a két oldal által alkalmazott azonos technológiából adódnak.

Minden lap tartalma az adott cikk írójának a szellemi tulajdona, ezért engedély nélkül máshol fel nem használható illetve nem terjeszthető a szerző kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül.

A regisztrációs feltételekben foglaltakat minden regisztráló a regisztrációs jelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi! A regisztrációs feltételek be nem tartásáért kizárólag a regisztrált tag kérhető jogilag számon!