Fotó: httpss://www.instagram.com/timeavajna/

Vajna Timi közpénzből élvezi a jólétet?

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Újabb és újabb videókat tesz ki Intagram profiljára Vajna Tímea, Andy Vajna felesége. A TV2 tulajdonosának neje Malibuban tartózkodik, és úgy látszik, minden napját pózolással, tengerparton sétálgatással tölti, ugyanis a minap is felkerült az oldalára egy hasonló (kicsit hosszabb) videó, ahol – vélhetően – egy hotel teraszán szaladgál és egy komplett stáb követi és rögzítik minden mozdulatát.

Legújabb videóján a homokos tengerparton pózolgat:

httpss://www.instagram.com/p/BTGTEiehb1L/?taken-by=timeavajna

Kérdéseinket elküldtük Tímea asszonynak, többek között kíváncsiskodtunk a megjelenített videók forgatási költségei után, és, hogy milyen forrásból fizetik ki azokat. Amint kapunk válaszokat, megírjuk.

Emlékezetes, hogy Andy Vajna azután, hogy megvásárolta a TV2 Csoportot, az egészet Romániába telepítette át, természetesen csak papíron, a kevesebb adó érdekében. Eközben a magyar kormány úton-útfélen azt hangoztatja, hogy a Magyarországon működő cégeknek be kell tartania a magyar törvényeket. Erről szól a CEU ügye is, ahol a kormány arra hivatkozva fogadta el a felsőoktatási törvény módosítását, hogy az egyetem kikerüli a jogszabályokat. Kíváncsian várjuk, mikor figyelnek fel a TV2 által használt kiskapukra.

About Nagy Zsolt

Check Also

Matolcsy Györgyöt kirúgták a doktori iskolából

Amint arról ma reggel a 24.hu beszámolt, Matolcsy Györgyöt eltanácsolták az iskolából, ahol a PhD-címet …