Ha MENŐ akarsz lenni…

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Mindig vannak bizonyos embertípusok, akár életkorok vagy életkörülmények, amikor megérik az elhatározás valakiben, hogy ő mostantól trendi és menő akar lenni.

Miben nyilvánulhat ez meg?

Legtöbben az öltözködési stílust választják, mert az jól variálható, és nem olyan költséges. Megfűszerezhető egy kis ékszerrel, tetoválással, lényeg, hogy egyedi stílust és kiemelkedést biztosítson az átlag tömegből.

Sokan vonzódnak a külsőségek más fajtájához is, pld. az aktuális trendnek megfelelő személygépkocsit vagy terepjárót vásárolnak, egyéni fényezést kérnek, egy időben sokan a lesötétített ablaküvegért voltak oda, noha az önmagában még nem jelent semmit, ha a személygépkocsi maga nem képviseli ezt az irányzatot.

Számtalan esetben láthatjuk, ha egyesek a legújabb mobiltelefonjaikkal vagy bármilyen elektronikus kiseszközzel próbálnak menőzni úgy, hogy majdnem nekimennek mindenkinek, mert folyton csak azt bámulják.

Van akinek a részletek fontosak, pld. egy S. T. Dupont öngyújtó, vagy egy drága Patek Philippe karóra, avagy egy világszínvonalú, drága parfüm.

Ezek az emberek úgy gondolkoznak, hogy az vagy, amit felveszel.

Nézzük, hát, hogy 2014-ben mit kell felvenni, használni ahhoz, hogy menő legyen valaki.

Pebble Steel – okosóra. Elegáns, okosórán olvashatók a mobilra érkező üzenetek, értesítések. Az óra vízálló, akár egy hétig is működik töltés nélkül.

7

Smarty Ring – okosgyűrű. Okosnyaklánc mellé ez dukál. A kijelzőn megjelenik a mobil hívás, sms, értesítések, sőt a facebook üzenetek is. A gyűrűvel fogadhatunk és elutasíthatunk hívásokat, hívásokat kezdeményezhetünk gyorshívó által. Mobil kamerát tudunk vezérelni, zenét hallgatni és az időt is mutatja a gyűrű. 24 órás üzemidővel működik. Áprilistól már kapható, használható androidos iPhone mobilokhoz világszerte.

8

Razer Nabu – a csuklópánt. Android- és iOS kompatibilis. Főleg egészségügyi alkalmazásokat használhatunk, mint pld. hány lépést tettünk, hány emeletre jutottunk fel, mennyi kalóriát égettünk el, megfelelő volt-e az alvási idő, méri a megtett távolságot is. Kétkijelzős. Aktivitást kézmozdulatokkal végezhetünk. Hívásfogadásra, sms üzenetek megjelenítésére alkalmas. A reagáló kézmozdulatok előre programozhatóak. Két Razer Nabu csuklópántot viselő kézfogása esetén a csuklópánt automatikusan végzi a névjegyadatok cseréjét.

9

Tehát 2014-ben is lehet bárki menő, sőt nagyon is menő, ha van rá elegendő anyagi fedezete.

Lényeg, hogy a menőzés közben ne felejtkezzünk meg emberi mivoltunkról, viselkedésünk és stílusunk nem mindig nyerő, ha menő…

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …