Amanda Seyfried filmjei I.

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Bizonyára már mindenki ismeri a híres és fiatal színésznőt, aki évről évre jobbnál jobb filmekben tűnik fel- és egyre jobb szerepekben is. Rengeteg filmet láthattunk már amelyben kisebb-nagyobb szerepeket kapott, ilyen például a Levelek Júliának, a Mamma Mia!, A Lány és a Farkas és a Kedves John című film.

A legnépszerűbb a Mamma Mia! című mozifilm lett, amely hazánkban is igazán nagy sikert aratott. Az alapsztori az, hogy adott egy csonka család: az anya aki mindennél jobban meg szeretné óvni az egyetlen gyermekét, valamint a kíváncsi gyermek, aki előtt mély titok, hogy ki is az édesapja, hiszen édesanyja egyedül nevelte egy gyönyörű szigeten.

1

Telt- múlt az idő és a kislány gyönyörű nővé érett és szerelme megkérte a kezét. Az esküvőre való készülés során a lányban ismét felüti a fejét a kíváncsiság, hogy ki is lehet az édesapja, ugyanis szeretné végre megismerni és azt, hogy édesapja kísérje az oltárhoz az esküvője napján.

Megtalálja édesanyja naplóját, amelyből megtudja, hogy a három férfi közül valamelyik férfi az apja: Sam, Will vagy Harry. Mivel a lányt nagyon hajtja a kíváncsiság és a vágy, hogy megismerje édesapját meghívja mind a három férfit az esküvőjére: az édesanyja tudta nélkül. A három apajelölt megérkezik a szigetre- és ekkor sehogyan sem kerülhetik el azt, hogy találkozzanak Sophie édesanyjával, aki maga sem tudja, hogy melyik férfi lehet a gyermekének az apja.

Mindeközben Sophie egyre több időt tölt a három férfival, hogy jobban megismerje őket és fény derüljön a titokra- viszont a lány akármennyire próbálkozik, nem tudja eldönteni, hogy ki az édesapja. Mindeközben az édesanyja és az egyik férfi között kezdenek felszínre kerülni a régi dolgok, viszonyuk tisztázódik, majd ismét egymásba szeretnek- végül nem Sophie megy hozzá a szerelméhez- mivel arra a döntésre jut, hogy túl fiatalok a házassághoz- hanem az édesanyja megy hozzá a régi nagy szerelméhez. Igazi családos, egész estés mozifilm- sok-sok zenével és szerelemmel.

🙂 ez nem az a film, de….kell

tumblr_lj0fhra4on1qhn949o1_500

 

About Vdorina99

Check Also

Kezdődik a számolgatás a magyar válogatottnál

Jelen állás szerint még mindig van esélye kijutni a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2020-as Európa Bajnokságra, …