Amanda Seyfried filmjei II.

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

A színésznő másik igen híres filmje a Levelek Júliának című mozifilm.

Ebben a filmben szintén az esküvőjére készül, de előtte elutaznak az olaszországi Veronába, részben a lány munkája miatt is. Az ifjú vőlegény valósággal rajong a gasztronómiáért, étterme is van, ahol egyre többet tölti a szabadidejét. Természetesen a romantikus nyaralásnak az lett a vége, hogy a férfi valósággal beleszeretett az olasz konyhába és fiatal menyasszonyának sem tud másról beszélni csak az ételekről.  Az ifjú menyasszony viszont feltalálja magát a romantikus városkában és sorra nézi végig a látnivalókat, mígnem eljut Júlia házáig, ahol a falban talál egy levelet- Júliának címezve.

2

Ebben a levélben egy hajdan fiatal lány kér tanácsot: nagyon szerelmes lett, de a szülei határozottan ellenzik a házasságot, a férfi pedig azt kérte tőle, hogy hagyja ott a szüleit és szökjenek meg együtt. Később észreveszi, amint egy asszony másoknak a leveleit is egy kosárba gyűjti össze nap mint nap, majd elviszi őket, és válaszol rájuk- mint Júlia ad tanácsot a fiataloknak a szerelem terén. A fiatal menyasszony váratlanul felkeresi az idős nőt aki évtizedekkel ezelőtt írta a levelet, viszont a nő fiatal fia hallani sem akar arról, hogy megkeressék a férfit, végül mégis nekiindulnak a keresésnek.

tumblr_mtdwm0EXJI1rfzciwo1_500

Rengeteg eltitkolt dolog derül ki a múltról, melyek befolyásolják a jelent is. Amikor megtalálják a férfit minden tisztázódni látszik, de ekkor jön a fiatalok életébe a hatalmas bonyodalom: az idős asszony fiatal fia és a házasodni készülő lány egyre többet vannak együtt, beszélgetnek a kapcsolatokról és hirtelen egymásba szeretnek. A fiatal menyasszony hazaérve rádöbben arra, hogy mennyire szereti a másik fiút, ezért nem tud tovább vőlegénye mellett maradni, majd egy esküvői meghívót kap, melynek ürügyén ismét visszautazik Veronába. A fiú és a lány ráébrednek, hogy szeretik egymást- a fiú úgy vallja be a lánynak mint annak idején Rómeó Júliának. Nagyon szeretni való, romantikus, megható egész estés film.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …