JLo, a kétgyerekes popdíva

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Énekesnő, színésznő, producer, üzletasszony és még sorolhatnánk. Ez mind a világ legismertebb Jennifere, aki nemcsak a kinézetére lehet büszke, hanem a sikereire is.

Jennifer már kiskora óta készült az énekesi pályára. Ötévesen, a számítógéptechnikus David Lopez és a tanár Guadalupe Rudriguez közéspő lányakényt már ének- és táncórákra járt, és paródiákat adott elő a bronxi házuk nappalijának közepén. Aztán 1997-ben jött a nagy áttörés a Dalok szárnyán című mozival, majd egyidőben a Szeretném, ha szeretnél film és a JLo lemez elsöprő sikere 2001-ben. A hat karátos, rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű Ben Afflecktől, majd száz darab rózsaszín lufi és fehér galamb P. Diddytől. Tavaly vált el harmadik, szintén énekes féjétől, Marc Anthonytól- aki egyben a gyerekei apja is. Jennifer érzékenységről árulkodik, amikor bevallotta: ez az elszakadás annyira a földhöz vágta, hogy reggelente képtelen volt felkelni az ágyból. A karrierje kicsit elcsendesült, amikor megszülettek az ikrei, azonban rá jellemző lendülettel tért vissza 2011-ben, miután az American Idol-ban, nemcsak a dögös, de a „kedves” zsűritagként jelent meg. Minden héten huszonöt millió néző kísérte figyelemmel a szereplését, és most még nagyobb kihívások várnak rá mint valaha: az Idol tizenharmadik szériájában láthatjuk, jövőre megjelenik a tizennyolcadik stúdióalbuma, még több nevével fémjelzett termékkel jelentkezik, ráadásul az ABC Family csatorna The Fosters sorozatának fő producereként is feltűnik. Plussz a filmvásznon is tovább tündököl a The 33 című moziban, amely a megmentett chile-i bányászok igaz történetét meséli el. A sikeres Jen akkor érzi magát igazán jól, amikor egy-egy üzleti találkán a kreatív énje kerül reflektorfénybe. Az énekesnő bevallotta- aki egyébként megingathatatlan magabiztosságot áraszt- hogy hosszú évek után talált csak igazán önmagára. Jen azt mondta, hogy már régóta vágyik egy vakációra, de valahogy sosem megy. Szerencsére a múlt évi turnéján össze tudta kapcsolna az üzletet egy kis szórakozással. Smart a koreográfiát ügyelte, így a fellépések közötti szünetekben kettesben tudtak lenni- vacsora Londonban és buli Isztambulban.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …