Isla Fisher, a boltkóros

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Mindig tudtuk, hogy vicces, laza és hogy imádnivaló! Viszont bármilyen tehetséges is, komoly kitartása volt szüksége ahhoz, hogy Hollywoodban is befusson. A színésznő Nyugat-Ausztráliában, Perthben nőtt fel négy fiútestvérével.

isla-fisher-6a

Középső gyerek volt, ami annyit jelentett, hogyha nem evett elég gyorsan, pillanatok alatt eltűnt a vacsorája. Valószínűleg egy kissé fiús, mivel fiúk között nevelkedett. De emellett valódi békeharcos lett. Ő volt az, aki mindig gondoskodott arról, hogy az anyukájának is lehessenek nyugodt pillanatai, mert a fiúk folyton valami bajba kerültek, és persze emiatt őket is felügyelnie kellett.

Vagy hat különböző iskolába járt, mire betöltötte a tizenkettedik életévét, ezért mindig az új lány szerepét kapta és nagyon gyorsan kellett barátságokat kötnie. Eleinte ez nagy kihívás volt mert állandóan a könyveket bújta- egyszerűen csak ült a sarokban és olvasott, nem igazán voltak barátai. Viszont nagyon szerette volna, ha megkedvelnék, és elég gyakran csinált magából bohócot- itt tanult meg nevetni magán ami a színésznőnek egy nagyon fontos lecke volt. Tizenkét évesen kapta meg az első reklámszerepét, amelyben a lottót népszerűsítette. Tizennyolc éves volt, amikor Shannont kellett alakítania az Otthonunk című tévésorozatban.

Nagyon jó tapasztalat volt ez száméra, de nagyon sokat kellett dolgoznia. Hároméves szerződést írt alá, de nagyon nem tetszett neki a történet: egymás után tűntek fel teljesen ismeretlen színészek, és már kezdett elege lenni. Nagyon sokat tanult itt a színésznő, de a három év letelte után úgy döntött, hogy Párizsba megy egy bohóciskolába, ugyanis hallotta, hogy Emma Thompson is oda járt, és akor ő nagyon népszerű volt az Értelem és Érzelem című film sikere miatt. Tudta, hogy egy szappanoperával a háta mögött kénytelen lesz kitörni a skatulyából, és komolyan dolgoznia kell azon, hogy megváltoztassa az emberek róla való véleményét. Amikor végre szerepet kapott egy Hollywoodi moziban, épp Londonban élt, viszont abszolút nem volt sikeres színésznő.

Pantomimszínészkedett is, ami jó sok pénzt hozott, meg musicalekben is vállalt fellépést. Aztán két amerikai film szerepválogatására is elment, az egyik a Scooby-Doo volt, a másik a Kenguru Jack. Mindkét film főszerepét megkapta, de végül a Scooby-Doo-t választotta. A szüleitől függetlenséget tanult, és hogy legyen saját egyénisége, ugyanis teljesen értelmetlen követni a tömeget: az ember érezze jól magát, a színésznő legalábbis mindig ezt csinálta. A színésznő azt vallja, hogy az ember legyen kedves, szeretetteljes másokkal- Ő például büszke arra, hogy nagyon jó barátnak tartják.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …