A családja a mindene

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Aaron Taylor-Johnson a Kick-Ass 2-ben Pókembert és Batmant is meghazudtolva hozza a szuperhős formáját, ám a mindennapokban a srác ennél jóval nyugodtabb életet él.

asdas

Lehet világot megmentő szuperhős, züllött életet élő srác, vagy akár az igaz szerelemért bármire hajlandó herceg. A színész minden szerepben megnyerő! Az elmúlt évek a sikerekkel együtt hatalmas változásokat is hoztak az életébe: nem csupán férj lett, de többszörös apa is, sőt még a nevét is megváltoztatta! A Ha/Ver című filmmel ismertté vált brit színészt ugyan tizenegy éves kora óta folyamatosan foglalkoztatják, ám az igazán nagy szerepeket csak az utóbbi két évben sikerült megszereznie.

A Vadállatok és az Anna Karenina után nemrég ismét a szuperhős szerepét kellett magára öltenie: most került a mozikba a Ha/Ver folytatása, amely Aaron részéről külön odafigyelést igényelt. A film forgatása alatt rengeteget edzett, részt vett cselgáncs, boksz és más harcművészeti edzéseken is. A végére igazán jó formában érezte magát, persze addig, amég a partnere, Chloé Moretz ki nem ütötte egy jelenetben. Hiába alakít a Kick Ass 2-ben tinédzsert, Aaron a való életben már négyszeres apa!

Négy évvel ezelőtt kezdett el randizni a nála huszonhárom évvel idősebb Sam Taylor-Wooddal, akit tavaly nyáron feleségül is vett. Ha mindez nem adott volna elég okot a kívülállók felháborodására, még a felesége nevét is felvette, így már egy Taylorral hosszabb az aláírása. A fiatal színész életéből abszolút kimaradtak a féktelen bulizások, hiszen 2010-ben és 2012-ben született gyermekei de előző kapcsolatából született lányai neveléséből is kiveszi a részét.

Ám nem kell őt egy percig sem sajnálni, hiszen a brit színész mindig is ilyen életre vágyott. Boldogságát pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy szülőhelyét, High Wycombe-ot sem látogatta meg az elmúlt években. És hogy hogyan tovább? Az elkövetkezendő időszakban is fog még bőven hallatni magáról, hiszen jövő tavasszal mutatják be szereplésével a Godzilla című filmet, majd a tervek szerint rá egy évre a Bosszúállók új részében is megmutatja magát.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …