Tonight’s the Night – Dexter Spoiler

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

“Tonight’s the Night” – sokszor hallottuk ezt a mondatot kedvenc sorozatgyilkosunk, Dexter szájából. Ma este végre kiderül, hogyan folytatódik tovább az örökbefogadott vérnyomelemző, Dexter és mocskos szájú rendőrhadnagy húgának kapcsolata.

De mire is számíthatunk az új évadtól? Az alábbi előzetesből sok mindenre fény derül.

Az előzetesben láthatunk több jelenetet az epizódok kulcskonfliktusairól. Megmutatják az évad első pár percének a történéseit onnan, hogy Debra meglátja Dextert, aki éppen szíven szúrja az asztalon fekvő Travis Marshallt. Debra először be akarja jelenteni az esetet az őrsön, de Dexter meggyőzi, hogy inkább tüntessék el a holttestet.

Később Debra leleplezi Dexter sorozatgyilkos múltját, amikor megtalálja a gyilkos eszközeit. Dexter figyelmezteti a húgát, ha nem kopik le, akkor rossz dolgok fognak történni. Majd észrevehető, hogy Dexter a steakjébe injekcióz valamit. “Az egyetlen dolog rosszabb annál, hogy nem tudom, hogy ő mire képes, az az, hogy nem tudom, én mire vagyok képes” – mondja Dexter vészjóslóan.

Az előzetesben Louis Greene is feltűnik. A hátborzongató videójáték-programozó gyakornokként dolgozott a Miami Metrónál az előző évadban. Louis videóüzeneten keresztül mondja Dexternek, hogy a saját pisájával teli medencében fekve szeretné látni, aki válaszul a falnak szegezi, és injekciós tűt szúr a nyakába.

Nemcsak Deb az egyetlen ember a Miami Metrónál, aki Dexter után nyomoz. Dexter a vérmintáit véletlenül Travis Marshall meggyilkolásának helyszínén felejti, amit LaGuerta talál meg. A mintákat összekapcsolják a Bay Harbor Butcher-nyomozással. Elképzelhető, hogy a Miami Metro újra megnyitja az ügyet, ezzel Dextert még sebezhetőbbé téve.

Akárhogy is lesz, nagyon durva évadnak nézünk elébe…

GD Star Rating
loading...
Tonight's the Night - Dexter Spoiler, 4.5 out of 5 based on 4 ratings

About kittipower

Check Also

Kezdődik a számolgatás a magyar válogatottnál

Jelen állás szerint még mindig van esélye kijutni a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2020-as Európa Bajnokságra, …