2 milliárd eltöltött perc naponta a Skype-on – Infográfia

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

A Skype napjaink legnépszerűbb online kommunikációs szolgáltatása, ahol szöveges üzenetben, hang- vagy videó alapú hívások formájában tudunk kommunikálni egy időben akár több emberrel. A Skype elérhető a legnépszerűbb platformokon, így PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPad-en, Android-on sőt még tévén is. A Skype 2011 óta a Microsoft tulajdonában áll, s azóta teljesen egybeolvadt a másik legnépszerűbb messenger szolgáltatással, az MSN-el. Ez utóbbi idén március 15-tel véglegesen meg is szűnt.

skype

A mai nap a cég egy sajtóközleményt és egy infográfiát adott ki, amiben megdöbbentő számokat hoztak nyilvánosságra. A közleményből kiderül, hogy a felhasználók naponta közel 2 milliárd percet beszélgetnek ismerőseikkel a Skype segítségével.

De mennyire is sok ez a 2 milliárd perc?

Pont elég ahhoz, hogy elutazz a Holdra, majd vissza 225.000-szer, esetleg körbesétáld a Földet nem kevesebb mint 845 alkalommal, vagy elutazz a Marsra 5.400-szor.

2 milliárd perc az nem kevesebb, mint 33 millió óra, 1.388.000 nap, 3.805 év vagy 38 évszázad amit az emberek beszélgetéssel, nevetéssel, vicceléssel és kapcsolattartással töltenek el egyetlen nap leforgása alatt csak a Skype-on.

Megdöbbentő nem igaz?

GD Star Rating
loading...

About kittipower

Check Also

A Google elől nincs menekvés

A Google fiókokban található egy olyan beállítás, ami percre pontosan rögzíti minden lépésünket. Bármiféle, az …