Furcsa mendemondák

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Az újságokban, az interneten, sőt még a televízióban is hallhatunk titokzatos és természetfeletti eseményekről. Az alábbiakban néhány ilyen furcsa esetet sorra veszünk…

Vámpír Corpus Christiben

A Texas állambeli város utcáit a hetekben egy vámpírnak vélt egyed tartja rettegésben, aki a sötétből előugrik és áldozatait nyakon harapja majd elrohan. A legutóbbi eset, amiről hallani lehetett egy tizenhat éves fiú esete, aki azt állítja, hogy egy latin származású, körülbelül 25-26 éves férfi volt a támadó. Ebben az ügyben a nyomozást Julia Hernandez-García vezette, aki8 szerint csupán egy elmebetegről van szó (valljuk be, hogy ez a legvalószínűbb), viszont a legtöbb áldozat nem értett vele egyet. Vallomásuk szerint egy vámpírról van szó, mivel nagyon idejétmúlt, régi ruhákat viselt, valami furcsa és érthetetlen nyelven motyogott és egy szempillantás alatt képes kámforrá válni, mintha csak szellem volna. Ezzel párhuzamosan a város parakutatói is elkezdtek foglalkozni az üggyel, szerintük egy másik dimenzióból a világunkba átkerült lényről lehet szó.

1

Túlvilági hercegnő

A tizenhetedik században épült londoni kúria, a Ham House. Azt suttogják róla, hogy számos kísértetjárás helyszíne. A média figyelme nem is olyan rég irányult rá, ennek oka az, hogy többen is látni vélték a kúria elhunyt tulajdonosnőjét, akiről azt tartották, hogy kemény és kőszívű asszony, aki hónapokig tartó betegséggel küszködve végül a palota falai között hunyt el. A hercegnőn kívül sokan látni vélték a palota különböző pontjaiban elhunyt inasok árnyalakjait.

Francia őr a Laurel Caverns barlangban

A barlang legmélyén, a mínusz negyvenedik szinten egy egyenruhás francia katona vigyáz valami dologra, amiről máig nem derült ki hogy mi az. Több szemtanú elmondása szerint ha megközelítik a katonát, az fenyegetően pillant rájuk, megfogja a fegyverét majd elindul feléjük. A katona személye és az,hogy miféle dolog felett őrködik, azt máig titok övezi.

Repülőgép katasztrófában elhunyt emberek kísértetei az erdőben

Az 1960-as években egy utasszállító repülőgép zuhant le, nem volt túlélő. Susan Chapman ezt a kísértetjárta erdőt választotta a piknikezés helyszínélül. Egyik esti sétája során megpillantott három sebesült férfit, akik némán elindultak felé, könyörgően nyújtották felé a kezüket, majd eltűntek.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …