Vállalkozásépítés profi módon

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Szó esett már arról,hogy az alkalmazotti állásnál sokkal célszerűbb és biztosabb ha az ember inkább a saját vállalkozását építi fel. A legjobb tanács amit adni lehet ez ügyben az, hogyha az ember egy otthon végezhető, online vállalkozásra adja a fejét. E cikkben azt fogjuk sorra venni, hogy mik azok amelyek feltétlenül szükségesek egy sikeres és sok pénzt hozó online vállalkozáshoz.

undefined

Üzleti e-mail fiók

A legelső az, hogy egy üzleti e-mail fiókkal rendelkezzen az ember, ahova nem a saját neve kerül (például: e-Üzlet termékajánlatok). Fontos, hogy erről az e-mailről csak válaszoljunk a beérkező levelekre.

E-mail vadász

Ha gyors eredményt szeretnénk elérni, akkor semmi idő nem lesz arra, hogy a gép előtt ülve a hirdetőoldalakat böngésszük, közben a tollunkat rágjuk és saját kezűleg szedjük ki onnan az e-mail címeket. Ezt belátva a külföldiek előrukkoltak egy hatékony megoldással, egy úgynevezett “e-mail hunter”, vagyis e-mail vadász szoftverrel, amelynek a lényege az, hogy beírunk egy URL címet, amelyről az e-mail címeket szeretnénk kiszedni. Utána start, és pár óra múlva már kész is. A kiszedett címeket elmenthetjük csv fájlba, mely importálható lesz.

Hírlevélküldő

Az e-mail vadász által kiszedett és lementett címeket bemásolhatjuk a hírlevélküldőnkbe. Ezután csak annyi a dolgunk, hogy elkészítsük a hírleveleket és beállítsuk az automatikus e-mail küldést.

Weboldal

Feltétlenül szükség van egy weboldalra egy online vállalkozáshoz, amelyen reklámozhatjuk a termékünket és a főbb jellemzőit leírjuk. Emellett célszerű odaírni, hogy miért is jó ez a termék és mik az előnyei.

Paypal számla

A legnépszerűbb e-pénztárca. A “vásárlás most” gombot elhelyezve a weboldalunkon ide érkezik majd a pénz. Fontos, hogy business számlát nyissunk, a button létrehozásánál írjunk termék azonosítót, valamint minimum a bankszámlánkat hozzákapcsoljuk a Paypal számlánkhoz (bár a bankkártya hozzákapcsolása is ajánlott).

+1 Egy jó nagy adag kitartás

Nem fogunk dollármilliókat keresni egy hónap múlva. Lehet az is, hogy a kereset az első hetekben elhanyagolható lesz. Ami fontos, az a kitartás, amely előbb vagy utóbb de meghozza gyümölcsét.

About worldsoul

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …