Akaratlan időutazók?! III.

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Az utolsó ebben a témában írt cikkben sorra veszünk még néhány estet, amelyek kiemelkedőek és sokan hallottak róla.

Az eltűnt kisfiú

1928-ban egy vidéki farmer, bizonyos Michael Norton tizenkét éves kisfia tűnt el nyomtalanul és örökre. A farmon egy reggelen a gyermek kiment az istállóba, hogy segítsen szüleinek és megfejje a teheneket. Nem volt nála több csak mindössze egy vödör és egy fajőszék – ekkor látták utoljára, ugyanis soha nem került elő. Keresték a szülei is, sőt még a rendőrök is kutyákkal kerestették, de mindhiába. Két nap múlva az édesanyja meghallotta fia hangját, amely csak ennyit mondott: „Mama!”. Nem sokkal utána – pár perccel később – ismét hallotta a hangot „Mama,hol vagy?” Aztán soha többet nem hallotta.

Lift, a jövőbe

Azok, akiknek sikerül visszatérniük erről az utazásról, mind azt mondták, hogy a múltban jártak. Eddig csupán egy esetről tudunk, amikor két nő a jövőbe tett látogatást. Seattle városában 1959-ben, egy kórház épületében esett meg a dolog két ápolónővel, akik együtt mentek a lifthez, hogy a raktárból felhozzanak néhány dolgot. Viszont amikor megnyomták a gombot, a lift le helyett felfelé indult el, és egészen a legfelső emeletre vitte őket. Aztán kinyílt az ajtó, a nővérek pedig köpni-nyelni nem tudtak: már nem kórházként funkcionált az az épület, hanem egy nagyon modern szállodaként és számukra akkor még ismeretlen tárgyakkal volt tele. Azonnal visszamentek a liftbe, és ismét a saját időzónájukba kerültek. Később megpróbálták megismételni az esetet, de nem sikerült nekik, szálloda helyett a kórház legfelső emeletén találták magukat, akárhányszor is nyomták meg a felfele gombot. Azt mondják, hogy  lift egészen biztosan a jövőbe vitte őket, ahol csak pár percet töltöttek.

3

Léghajó

1942-es eset. San Franciscoban léghajókat engedtek fel, amelyek legénységének célja az volt, hogy figyelje az óceáni területet. Az egyik léghajó lezuhant San Francisco elővárosában.A járókelők odarohantak segítségért.A léghajóból semmi sem hiányzott csak éppen a két katona – máig nem értik, hogy hogyan tűnhettek el.

About worldsoul

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …