Online szakítás…

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Manapság egyre jobban terjed ez a fajta módja annak, hogy az emberek kiadják párjuk útját. Már az is megbocsáthatatlannak minősül ha valaki SMS-ben vagy telefonon keresztül szakít. Mostanában feltűnt egy új és még kegyetlenebb módszer, mégpedig az ha valaki például a Facebook-on vagy más közösségi oldalon keresztül szakít. És ami nem elég: amellett, hogy váratlan és teljes mértékben személytelen, mi történik ha az ember ismerőse előbb veszi észre? Hogyan lehet túlélni minden lány rémálmát?

3

Néhány történet:

– Ez a történet amerikában játszódik. Egy amerikai fiú fotója már bejárta a világot, aki az Instagramon keresztül dobta a barátnőjét. Egy kollázst készített, aminek a felén egy közös kép volt, a másik felén pedig egy módosított verzió, amelyről képszerkesztővel levágta a lányt és megtoldotta egy “Keddi változás” felirattal. Pár perc múlva az ex-barátnő ideges kommentje érkezett a kép alá: “Te most szakítani akarsz velem? Ezt mégis mire véljem?”

– Ebben a történetben a férfi szereplő látszólag egy érzékeny lelkű művész.A módszere nagyon meglepő volt: egy szomorú számmal és egy saját videóklippel érzékeltette a lánnyal, hogy ennek a kapcsolatnak reszeltek. Ezt közzé is tette a YouTube-on, ahol az összes közös ismerősük látta.

– A legrosszabb verziónak számít a facebookos szakítás, amelyet még csak egy üzenet sem előz meg, hanem az ember lánya egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy a barátja megváltoztatta a kapcsolati státuszát.

Mit tegyek ha én is beleestem ebbe a csapdába?

Mindenekelőtt az, hogy egy férfi hogyan szakít a kedvesével nagyon sokat elárul a valódi személyiségéről. Valószínűleg nagyon nehezen kezeli a vitákat, a veszekedéseket, a konfliktushelyzeteket , a felelősséget nem akarja vállalni, így az első nehézség után lelécel.

Alapjáraton abból lehet ezt előre tudni, hogy nagyon nehezen kezeli a konfliktushelyzeteket, az érzelmi kérdésekhez pedig nagyon nehezen viszonyul.

Ha beleestél a csapdába nagyon fontos, hogy ez ne üssön csordát az önbecsüléseden, egy ilyen tett ugyanis nem téged minősít- a férfi valószínűleg a kezdetektől alkalmatlan akármilyen kapcsolatra is…

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …