Extrém szépségápolás

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A hölgyek kedvelik a férfiakat, mindenkinek tetszeni akarnak. A férfiak pedig kedvelik a hölgyeket, és ezért odafigyelnek a szépségápolásra, a jó ápoltságra mindenképp.

Amíg csak szemrevételezzük a hölgyeket, elámulhatunk, hogy egyik-másik milyen fiatal, milyen fiatalos, milyen szép, milyen jól tartja magát, milyen csinos és akár 10, 20 évet is letagadhat, stb.

Arról azonban nekünk férfiaknak fogalmunk sincs, hogy mindez hogyan lehetséges.

Persze nyilvánvaló, hogy ma már se szeri, se száma a különböző plasztikai műtéteknek, tehát a szépség-fiatalság megtartása igazán csak pénzkérdés…vagy mégsem?

Sokszor elképesztő, hogy egyes hölgyek mivel próbálkoznak a szépségápolás területén. Ha mi férfiak ezt tudnánk, vagy adott esetben tudomást szerzünk róla, már nem biztos, hogy olyan vonzó lenne számunkra az adott hölgy.

Zimány Linda például az amerikai Aqualyx kezeléssel szabadul meg a felesleges kilóitól. Ez azt jelenti, hogy a szervezetből kivonnak epesavat, majd azt a hasfalba injekciózzák vissza, így égetik a zsírt a hasról.

Sandra Bullock állítólag a minden gyógyszertárban kapható mezei aranyérkrémmel kenegeti az arcát nap mint nap, és ezért nincs egyetlen ránc sem az arcán.

1

Karda Beáta hosszú szőke hajának mennyiségét és minőségét azzal tartja fiatalon, hogy lovak spermájából készült pakolást tesz a hajára. De ez még nem minden ! Arcpakolása sem mindennapi: pintyürülékből keveri ki, és állítólag a szagáért is odavan. Ő illatnak nevezi, hát van gusztusa…

2

Nyertes Zsuzsa odafigyel a lábaira. Visszér és lábdagadás ellen a saját vizeletét hívja segítségül. A Frizbi-ben mondta, hogy a középsugaras vizelet kiválóan alkalmas a terápiára. Hát lehet, hogy a lába szép, de csak távolról szemlélném…

Úgy tudom Medveczky Ilona az arcát kenegeti fagyasztott vizeletével. Neki szerintem már mindegy…

A mexikóiak feltaláltak egy új hajkezelést, kíváncsi leszek, mikor éri el az őrület a magyar hölgyeket. Nevezetesen arról van szó, hogy már nem jó, ha a fodrász levágja a festéstől töredezett hajukat, egyenesen le kell azt égetni. A kezelés állítólag 3 órán át tart, a hajat összetekerik és a kiálló hajat leégetik. Ezt nem is értem, hiszen mindig lesz kiálló hajszál, akkor mikor van a kezelésnek vége?

Örülök, hogy a férfiak azért megmaradnak a konditeremnél, a samponnál, az aftershave-nél, esetleg arckrémnél…

Nincs kifogásom az ellen, ha egy hölgy követi a divatot, az aktuális trendeket, de azért mindennek van határa….vagy mégsem?

 

About worldsoul

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …