Nyerő nyaralós tippek II.

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A kanapébérlet, az otthoncsere és a falusi turizmus lehetőségek után vannak még választási lehetőségeink, ha nyaralni, utazni szeretnénk.

Még most sem késő az árverésen vett olcsó utazásokra való licitálás. Ezt a pihenési lehetőséget is akár egész évben kihasználhatod. Interneten lehet licitálni wellness-hétvégékre, vízparti üdülésekre, külföldi nyaralásokra, de akár hegyvidéken történő pihenésre is. Az időpontok általában úgy kerülnek meghatározásra, hogy ne kelljen sokat várnod az indulásra. Több helyen tudunk fizetni utalvánnyal is. Az oldalt itt találod: https://www.gulliver.hu/

6

A következő, kicsit drágább utazási lehetőséget előfoglalással érheted el, de ha csak egy vagy több rövid kiruccanásra vágysz, akkor akár választhatod a last minute utazási- és pihenési formát is. A last minute utazásban az a jó, hogy egy évben akár két-három országba is eljuthatsz. Az utazás mindig érdekes, örömteli dolog, elő- és utószezonban az eredeti ár 50 %-áért is igénybe tudjuk venni. Tavasszal már nagyon szép idő van, az ősz pedig sok helyen még a nyár hangulatában telik, számtalan helyen van éppen olyan jó idő, mint nyáron, azonban a fárasztó hőséget elkerülhetjük.

Az előfoglalási kedvezmények a 20-30 %-ot is elérhetik, így is jelentős összegeket lehet megspórolni.

Last minute utazásnál még megemlíthetjük, hogy ügyesen is lehet olcsón utazni. Feltérképezzük egy adott utazási iroda ajánlatát, majd az indulás napja előtt egy-két nappal – amennyiben még nincs meg az utazási létszám – akár 60-70 %-al is olcsóbban hozzájuthatunk az utazás lefoglalásához.

Ha repülővel szeretnél utazni, vagy valóban igényes, de kedvezményes nyaralásra vágysz, akkor egyenesen ajánljuk neked, családodnak a következő oldalt: https://www.jetsetter.com/

7

Folyamatosan hirdetnek csodálatos helyekre történő utazást, és minden nap van számos kedvezményes utazási lehetőség is.

Ez az utazási forma külföldön nemcsak magánszemélyek, családok számára nagyon kedvelt, de üzletemberek és cégek is szívesen veszik igénybe a szolgáltatásokat.

Ha saját magad tervezed meg az utazást, fapados légitársaságoknál nézelődhetsz, hetente kínálnak kedvezményes utazásokat. Itt informálódhatsz : https://www.repjegy.hu/ A repülőjegyed otthonról, interneten is megrendelheted, természetesen ez vonatkozik az oda-vissza történő utazásra is.

Kellemes nyaralást, vidám nyarat, jó utazást !

About Krisztina Várnay

Privát végzettségem jogász és igazságügyi medátor, emberi jogok tanár. Újságíró-kommunikációs technológiák képzésen részt vettem. Jelenleg a KRE BTK szociológia szakán tanulok, miközben az University UNESCO hallgatójaként célom a nemzetközi globális fejlődés és a katasztrófavédelem területén történő segítségnyújtás.

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …