Online üzleti vállalkozás indítása – II.

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Ebben a részben az MLM rendszerű és az Affiliate marketing, online üzleti munkavégzési forma közötti különbségekkel foglalkozunk.

Bemutatjuk a pilótajáték rendszert és annak sajátosságait.

HONNAN LEHET MEGISMERNI AZ MLM RENDSZERŰ MUNKAPROGRAMOKAT ?

46763401

Legelőször is csoportmunkáról van szó, eredményeket, jövedelmet ebben a formában lehet elérni. Sokan próbálkoznak ilyennel, a hátulütője az, hogyha egy-két munkatárs nem dolgozik, netán nem is foglalkozik az üzleti lehetőséggel, akkor senki nem fog jövedelemhez jutni.

Az MLM rendszer semmiféle kreativitást nem enged meg a munkatársaknak, sőt csoportdemagógiát alkalmaz, rendszeres előadásokon való részvételre hív, gyakorlatilag aki nem fogadja el és nem teszi magáévá az MLM rendszerű cég üzleti filozófiáját, az nem is számíthat semmiféle sikerre ebben az üzleti formában.

Az MLM rendszerben a cég által meghatározott termékeket kell és szabad értékesíteni, kizárólag értékesítési jutalékot szerezhető.

MIT NYÚJT SZÁMUNKRA AZ AFFILIATE MARKETING, ONLINE ÜZLETI PROGRAM ?

affiliate

Az affiliate marketing jellegű munkavégzés azoknak való, akik már rendelkeznek megfelelő szakmai tudással ahhoz, hogy önállóan dolgozzanak.

Ebben az online munkavégzési formában a teljes szabadság van, az önálló kreativ munkavégzés, mint elvárás szinte kötelező.

Az affiliate marketing sajátossága, hogy egy vagy több online információt (e-book) és segítséget (pld. video, video-mail) kap a munkatárs munkája megkezdéséhez. Ez egészül ki a konkrét munkafeladatokkal, melyet nem egyben, hanem részletekben kapunk, pld. az adott munka üzleti website-jának felépítése megadott html kódok alapján.

Az affiliate marketing munka nagyon igényes munkavégzés, számos olyan információval és tudással gazdagodunk, melyeket azután másik online munkavégzésben is hasznosíthatunk.

Mivel az affiliate marketing munkaprogramok mindig üzleti értékeket közvetítenek, így a munkaprogramba való belépésnek mindig adminisztrációs vagy belépési (csatlakozási) költsége van, melyet természetesen USD dollárban kell megfizetni a cég részére.

Az affiliate marketing online üzleti lehetőség megfelelnek annak az elvárásnak, hogy tisztességes és folyamatos jövedelemhez jussunk, az elvégzett munka után 100 % -os a profitszerzés.

PILÓTAJÁTÉK ÉS SAJÁTOSSÁGAI…

esquema-de-venta-piramidal

A pilótajáték hasonlatos az MLM üzleti lehetőséggel, sokan össze is keverik és hibásan különböztetik meg egymástól.

Az MLM rendszerű munkavégzés esetén valamilyen terméket kapunk, ami eladni való, vagy vásárlás útján jutunk hozzá, de mindkettő után jutalékot kapunk.

A pilótajáték esetén befizetést kell teljesítenünk, melyért semmilyen terméket vagy szolgáltatást nem kapunk cserébe.  A pénzünket elveszik, jó esetben valamennyit visszaosztanak belőle.

A pilótajáték tulajdonképpen jogellenes betétgyűjtés.

Minden online munkafelület hamis és pilótajáték, ha azt lehet észrevenni, hogy befizetést kell teljesíteni, meg kell hívni másokat, és az ő befizetéseik után kapsz jutalékot. vagy nem…

A pilótajátékok szervezése, üzemeltetése már egy ideje a magyar jogszabályok szerint is bűncselekmény.

A következő részben az értékesítő weboldalról és a hírlevelekről lesz szó.

About worldsoul

Check Also

Mélyen a zsebébe nyúl a magyar szülő nyáron

Tábor, zsebpénz, nyaralás és játékok Budapest, 2017. június 22. – A nyári szezonban gyerekjáték bolti …