A True Blood sztárja: Alexander Skarsgard

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

A svéd származású színész szülőföldjén már tizenhárom évesen is sztár volt, bár az igazi hírnevet a True Blood- Inni és élni hagyni című sorozat hozta meg számára, amelynek a hatodik évadát még csak nem rég mutatták be hazánkban. Szinte nincs is olyan kérés, amire nemet mondana a filmvásznon, ám a mindennapokban ennél sokkal megfontoltabban és visszafogottabban él.

20130815-150116.jpg

Elmondása szerint az utóbbi tíz évben állandóan úton volt a forgatások miatt, szinte egész idő alatt a bőröndjéből élt. Gyakran aludt a barátainál, a kanapén, két éven keresztül pedig az egyik barátja garázsában lakott. Nemrég megvásárolta az első saját házát Los Angeles egyik elegáns városrészében, Los Felizben. Ez volt az a pont, amikor felnőttnek érezhette magát, és letelepedett. A barátaiban azt értékeli a leginkább, hogy velük együtt nőtt fel, így nagyon régóta ismerik egymást: a csillogó Hollywood egyáltalán nem érdekli őket.

Ha rákérdezünk, hogy milyen tulajdonságok fontosak számára leginkább egy nőben, akkor a következőt válaszolja: Csakis egy humoros nővel tudom elképzelni a jövőmet. Szerintem mindenkinek tudnia kell nevetni önmagán: utálom, ha az emberek túl komolyan veszik magukat, úgyhogy nem könnyű nőt találni a számomra! Hollywood egyébként sem igazán alkalmas hely a randizás szempontjából: mindannyian túlságosan figyelnek a külsőségekre, ezáltal egyáltalán nem képesek kötetlenül viselkedni a randin, ami szerintem nagyon fontos lenne. De vajon mit tenne akkor ha egy nő összetörné a szívét? Erre a következő választ kaptuk: Nem szolgálhatok jó tanáccsal, mert ilyenkor ugyanolyan rosszul kezelem a helyzetet, mint a sorozatbeli karakterem, Eric.

Nem tudom feldolgozni a fájdalmamat, mert az egész dolog annyira mélyen érint. Ilyenkor igyekszem elfojtani a bánatom, és úgy teszek mintha meg sem történt volna az egész dolog, mintha nem hagytak volna el és minden a legnagyobb rendben, változatlanul menne tovább. A színészt az is szíven ütötte, hogy a szülei harmincöt évi házasság után váratlanul elváltak: az apja azóta újranősült és két gyermeke született, de a színész elmondása szerint édesanyjával barátok maradtak.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …