Hogyan lett egy átlagos lányból világhírű modell?

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Csak egy név: Palvin Barbara. Bár még csak nemrég futott be és nagyon fiatal, mégis mindenki tudja, hogy kiről is van szó: egy lányról, aki egy teljesen átlagos életet élt-és hirtelen megtörtént vele az ami talán minden hasonló fiatal lány vágyik: világhírű modell vált belőle. De hol kezdődött maga a történet és mi következett utána?- Erről ő maga mesél!

CouvBarbaraPalvinJalouseFrAvril10PaulSchmidt

A története úgy kezdődött, hogy pár éve a nővérével sétált az utcán és ekkor valaki leszólította őket, hogy nem akarnak-e modellként dolgozni: 130 ezer forint volt a portfólió, kétéves szerződést és rengeteg munkát ígértek- a családjuk kifizette, bár nem igazán engedhettek meg maguknak ekkora költséget. A dologból akkor még nem lett semmi. Később Barbara jelenlegi ügynökei leszólították kutyasétáltatás közben. Az anyukája ekkor nagyon bizalmatlan volt a dologgal kapcsolatban, mivel korábban is fizettek nem kis összeget, mégsem lett a dologból semmi.

A két férfi azt mondta, hogy látták már többször, menjen be az ügynökségre és készítsenek pár darab tesztfotót- ez a családnak semmibe sem került, semmit nem kellett fizetniük érte. Ezután jött egy japán ügynökség, Barbarát bemutatták nekik. Az ügynökségnek nagyon megtetszett a lány, így utazhatott is Japánba: majd következett Görögország és utána Németország-mindenhol nagy sikere volt. Amikor betöltötte a tizenhatodik életévét végre eljuthatott Párizsba is, ahol közel két hónapot töltött. Az anyukája vele ment, nagyon odafigyelt a dolgokra, éppen ezért soha nem engedte el sehova egyedül.

Barbara számára ez egy olyan szakma volt, amibe nem volt semmiféle szakmai gyakorlata, háttere- ő így csöppent bele. Amikor tesztfotókat készítettek, az ügynökei elmagyarázták neki, hogy hogyan nézzen bele a gépbe, milyen pózokat vegyen fel, mit hogyan csináljon- így Barbara gyorsan megtanulta az egésznek az alapját. Persze a fotósok is segítettek neki, rengeteg tanáccsal látták el az akkor még tizenöt éves lányt, hogy mit hogyan csináljon. Barbara ezt a munkát a színészethez hasonlította: minden fotózáson más karaktert kellett fölvennie, amellyel kapcsolatban elmondása szerint nem volt gond- éppen ezt szereti a legjobban ebben a szakmában: minden fotózáson más és más karaktert kell „játszania”. Amikor valaki megkérdezi, hogy honnan örökölte a szépségét, ő csak ennyit válaszol: „Én egy igazi mix vagyok: a szám az apukámé, a szemem az anyukámé, az alkatom pedig a nagyanyámé. A mama is pont ilyen magas és karcsú volt, viszont a dédimamámtól örököltem az arcvonásaimat és a hajamat”

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …