Bankok, ahol tényleg megbecsülnek

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Hát olyat Magyarországon nem találsz…

Ehelyett viszont találsz több, kizárólag demagógiára épülő szlogent, mint pld. megbízunk egymásban, nálunk Ön az első, humorosnak nem igazán nevezhető reklámkampányok, évi 72.000 Ft.-os támogatásból vegyél lakást, stb.

bank (1)

Magyarországi bankok szolgáltatása általában: bankszámlanyitás, bankkártya rendelése, folyószámlahitel, hitelkártya, személyi kölcsön, ingatlan jelzálog alapú kölcsönök, legújabban órával való fizetési lehetőség, betétek lekötése, kétséges kimenetelű pénzügyi befektetések indítása, biztosítások megkötése (bankkártya, utazás).

Hát ennyi. A pénzedet, vagyonodat vidd hozzájuk, fizess életed végéig, de legalábbis 5 évig, ha hitelt vettél fel. És sajnos tapasztaljuk, hogy még ez sem elég, mert a banknak a házad is kell….

Mit kapsz cserébe ? A havi jövedelmed, melyet a Munka Törvénykönyve szerint nem kötelező bankszámlára utalnia a cégednek, mert készpénzben is kérheted. Ezen kívül idegeskedhetsz, lehetnek álmatlan éjszakáid, ha nem várt esemény történik és elmaradásod keletkezik a bank felé. Ha lekötöd a pénzedet, akár kaphatsz évi esetleg 10 %-os kamatot is.

Nézz meg egy külföldi banki-, vagy banki fizető felületet !

Nincs félrevezető szlogen, viszont egyértelműen, és főleg egyszerűen leírja, elmondja neked, hogy milyen komplex, mindenre kiterjedő banki szolgáltatásokat nyújt számodra. Bankszámlavezetési díj ismeretlen. Nincs külön valuta és deviza számlanyitás, csak átállítod a számlafelületeden a számodra éppen szükséges pénznemet, amiben átutalást szeretnél indítani vagy pénzt fogadni. A bankkártyádért fizetsz (3 évre max 3500 Ft. !), , továbbá a létrejött tranzakciók után. A díjak mértéke elhanyagolható.

És akkor most elmondom, hogy mit jelent a külföldi bankok számára a megbecsülés…

Partnerprogramja van, ami azt jelenti, hogy Te meghívhatsz bárkit a bankhoz ügyfélnek, a csatlakozott ügyfelekért fizetnek neked. Mennyit? Bank válogatja, pld. 8 – 100 EURO, 25 $, ez a minimum. Több bank az új ügyfél első évben végzett pénzügyi tranzakciói után is fizet neked jutalékot.

További verziók: a banknak van webshopja, indít szerencsejátékokat, időszakos, szép hasznot hozó befektetési kampányokat, melyről e-mailben értesít, ha kéred. Vásárlásaid után ismételten kapsz visszatérítést köszönetképpen azért, hogy náluk vásároltál.

bank

A banki internetes fiókodból egy helyen érsz el minden menüt: személyes fiók, bankszámlád, bankkártyád, összes tranzakció, partnerfelület, ügyfélszolgálat, dokumentumfeltöltés, stb.

Nagyon fontos, hogy a világban bárhol meglévő bankszámládat, bankkártyáidat is össze tudod kötni az online felületen, tehát a világon bármely ATM-ből ki tudod venni a szükséges pénzmennyiséget, vagy a bejegyzett bankkártyáid valamelyikével tudsz fizetni.

Tapasztalat, hogy az ügyfélszolgálat működése 24/7, bármikor-bármiben, gyorsan és kedvesen segítenek neked. Gyorsan: azt jelenti, hogy 1-2 napon belül teljesen megoldódik a problémád.

Mindamellett, hogy a kedvesség, gyorsaság, pontosság és valódi megbecsülés jót tesz az ember lelki világának, a korrekt portfóliók ügyfélmegtartó és ügyfélkörbővítő hatása is igen magas.

 

GD Star Rating
loading...
Bankok, ahol tényleg megbecsülnek, 5.0 out of 5 based on 1 rating

About Krisztina Várnay

Privát végzettségem jogász és igazságügyi medátor, emberi jogok tanár. Újságíró-kommunikációs technológiák képzésen részt vettem. Jelenleg a KRE BTK szociológia szakán tanulok, miközben az University UNESCO hallgatójaként célom a nemzetközi globális fejlődés és a katasztrófavédelem területén történő segítségnyújtás.

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …