Aki még nem ismerné, az most megismeri!

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Zooey Claire Deschanel, becenevén Zuzu, a Majdnem híres című filmben kapott szerepet, de sokak csak Az Igenemberben kedvelték meg. A fiatal, huszonhárom éves színésznő kétségkívül Hollywood legbájosabb színésznői közé tartozik. A törékeny és bájos külső mögött viszont egy vérbeli vagány és nagyszájú nő rejtőzik.

wallls.com_11094

Azt viszont még elég kevesen tudják róla, hogy van egy jól menő saját vállalkozása, a HelloGiggles.com, ami a fiatal lányoknak szóló weboldal. Testvére Emily Deschanel, a Dr. Csont egyik főszereplője, legjobb barátja pedig szintén a celebvilágból került került ki, a neve Alexa Chung. Legismertebb filmjei közé tartozik a Majdnem híres, az Anyám nyakán, az Igenember és az 500 nap nyár című film, amelyben Summerként a jóképű Joseph Gordon-Levitt fejét csavarta el.

A színésznő elmondása szerint nem egy szégyenlős típus, ha a cikis sztorijait kell elmesélnie, attól sem riad meg, sőt szeret magán nevetni! Jól érzi magát a bőrében, és egy-két vele történt vicces helyzet sem képes elvenni az önbizalmát- a barátai is éppen ezt szeretik benne. A színésznő azt is hozzátette, hogy sajnos mostanában nem tud naponta találkozni a barátaival mint régen, de rendszeresen tartják a kapcsolatot, szerencsére barátai között több olyan ember is van, akikhez a barátságon kívül munkakapcsolat is fűzi. Az egyre népszerűbb weboldalát is két barátnőjével alapította. Ez a weboldal eleinte csak szórakozásnak indult, semelyikük sem számított rá, hogy a későbbiekben ez lesz a munkájuk és ez pénzt is hoz majd nekik a házhoz, nem is keveset.

Az oldalon a lányok mindent megtalálnak ami érdekli őket, a szépségápolástól kezdve, a politikán át a különböző szórakoztató játékokig. Ez az oldal más mint a többi: vibráló, élénk, mégis kedves hangulata van és ami a legfontosabb egy lány számára: tanácsot ad. De mint minden oldalon, itt is előfordulnak negatív kommentek, hozzászólások, bár ennek száma nagyon kevés. A színésznő szerelmi életére kitérve csak annyit mondott: „A válásom ellenére én még mindig hiszek az örökké tartó, igaz szerelemben. A szüleim például már negyven éve házasok”

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …