Újra együtt vagy mégsem?

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Közel három hónap telt el azóta, hogy a híres énekesnő, Rihanna és exbarátja, Chris Brown felvállalták, hogy kibékültek, ennek ellenére nagyon úgy látszik, hogy valami megváltozott a híres sztárpár között. Nem is olyan régen Rihanna azt nyilatkozta az egyik nívós újságnak, hogy ő és Chris megbeszélték problémáikat és rendbehozták a kapcsolatukat a 2009-es bántalmazás után, amikor is a szintén énekes Brown brutálisan megverte barátnőjét, amelyet számos- egyaránt külföldi és belföldi-magazin is közölte, sőt fotókat is láthattunk a brutálisan megvert énekesnőről.

ils-franchissent-enfin-le-cap

 

Felröppent a hír, hogy februárban a párocska boldogan ült egymás mellett a Grammy-gála nézőinek sorában, már amennyire lehet hinni a paparazzoknak, no meg a szemtanúknak akik jelen voltak az eseményen és saját szemükkel látták. Akkor mi is az ami arra adna okot az embereknek, hogy kételkedjenek benne, hogy újra együtt vannak? Nos az, hogy Rihanna azt nyilatkozta, hogy rendbehozták kapcsolatukat, de a szintén énekes Brown szinte egész mást nyilatkozott az ügyről, amikor rákérdeztek kapcsolati státuszára. Brownt a közelmúltban meghívták egy ausztrál rádióműsorba, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza, hogy mi a helyzet vele és Rihannával kapcsolatban, azaz: Újra együtt vannak vagy nem? Esetleg csak közeli barátok? Az énekes azt nyilatkozta a rádióműsorban, hogy tervei szerint egyedül ünnepli a születésnapját és reméli, hogy annyi lányt lát majd amennyit csak lehetséges.

A műsorvezető az énekesnőre célzott, Brown viszont ekkor nem bocsátkozott részletekbe, ő is csak kétértelmű célzásokat adott válaszul a műsorvezetőnek, no meg persze a hallgatóknak, és mindazoknak akik kíváncsiak voltak rá, hogy újrakezdték-e kapcsolatukat. Brown azt is nyilatkozta, hogy nősülésre ő még nem akar gondolni- ez a tény valójában nem olyan meglepő egy olyan celebnél aki még csak nemrég töltötte be a huszonnegyedik életévét, egyszóval még nagyon fiatal. Ezt a nyilatkozatot vehetjük úgy, hogy nincsenek együtt, ami a jelen állás szerint a legvalószínűbb. De mint minden érdeklődőben, mindenkiben ott motoszkál a gondolat, hogy mégis együtt vannak…csak jól titkolják!

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …