Hozd magad formába!

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Hamarosan itt a nyár, ki ne vágyna arra hogy tökéletes alakja legyen ekkor? Nem kell elkezdened éheztetni magad, őrült diétákba kezdeni! Van egy olyan módszer amellyel fogyhatsz is, sőt még az egézségednek is nagyon jót tesz! A híres énekesnő, Beyoncé és rajta kívül még sok csinos híresség esküszik erre a módszerre, amely nem csak fogyaszt, de a hajjal és a bőrrel is csodát tesz. Ez a Lemon Detox kúra, a svájcireceptúra alapján készült méregtelenítő és fogyasztó diéta, a pálma és juharszirup kúra. A diéta lényege a pálma és juharszirup, a citromlé és a cayenne bors vagy a gyömbér tisztító hatására épül.

Screen-Shot-2013-05-12-at-12.33.07-PM

 

A méregtelenítés során csak ezekből az összetevőkből álló italokat fogyaszthatunk. Ne felejtsük el, hogy napi minimum két liter folyadék fogyasztása a legjobb! Ez a módszer azoban egyáltalán nem újkeletű: még az 1940-es években Stanley Borroughs-egy egézségügyi szakember- fedezte fel, hogy ezek az anyagok milyen hatással vannak a szervezetre. Szervezetünk megtisztul a méreganyagoktól, jobb lesz az emésztés, a keringés, a haj és a bőr sokkal egézségesebbé, fényesebbé válik. Emellett persze fogyaszt is, sőt, a koncentrációsképesség is javul ami külön öröm, akár dolgozunk, akár tanulunk. Ezzel a kúrával Beyoncé összesen kilenc kilótól szabadult meg a Dreamgirls forgatása előtt.

A teljes kúra időtartama tíz napig tart abban az esetben ha alkalmaztál már hasonló méregtelenítő diétát. Ha még soswm alalmaztál méregtelenítő diétát vagy tisztítókúrát, érdemesebb rövidebb kúraváltozattal indítani, majd fokozatosan felépíteni azt. Naponta két litert kell meginnos ebből a keverékből, mellette persze lehet enni, például salátát joghurttal vagy éppen sajtot. Belecsempészhetsz egy kis változatosságot is: kombinálhatod frissen facsart narancs vagy grapefruitlével, vagy éppen borsmentával vagy kamillával. Búzát vagy árpafűlevet is fogyaszthatsz hozzá. Nem kötelező, de hasznos lenne, hogy még mielőtt belekezdenél ebbe a diétába, kérd ki egy szakember tanácsát, vagy éppen egy jól ismert orvosét, hogy végezheted-e ezt a fajta méregtelenítő kúrát-csak akkor kezdj bele ha ő is helyesli!

About Vdorina99

Check Also

3,5 millió éves baktériummal oltotta be magát a tudós

Az „őrült tudósnak” titulált Anatolij Brouchkov 3,5 millió éves baktériummal injekciózta be magát, az örök …