Lemondjon-e Semjén Zsolt?

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Nem ez a kérdés! Ennek nem kérdés formájában, hanem állítás formájában kell felmerülnie mindenki előtt, aki egy kicsit is ad azokra az értékekre amit képvisel.

Nem az a gond, hogy hívő vagy nem hívő, hogy jó keresztény, hogy rendes család apa-e az illető vagy sem. Mindenki, aki  kiáll valamiért, eszmékért, értékekért, ezt közreadni és képviselni szeretné, annak vállalni kell mindent ami ezzel jár, és ami ezen értékek ellen szól tenni ellene akkor is ha ez önmaga meghasonlását idézi elő!

Nem tehet ilyet egy Köztársasági Elnök sem, nem vállalhatja akkor sem, ha az régen történt, szinte meg sem történt, mert összekapcsolódik a személyével és hiteltelenné teszi.

Valljuk be, mindenki csalt már! Mindenki csalt már valahol, tett már olyan dolgot, ami nem illő sőt, talán még a 10 parancsolat ellen is vétett. De tegye fel az a kezét, aki egy adott értékrendet és annak összes ruhadarabját, ékességét magára aggatva pózólt, úgy hogy nem gondolta, illetve nem gondolja azt komolyan, millióknak sugallva az örök igazságot, hogy jól pózólni politikusként pózólni, felvett állarcok mögé bújni a legüdvözítőbb dolgok egyike mindezt vallálva milliók előtt, előttünk!.

Egy magát ilyen értékekkel felruházott közjogi méltóságban pozoló majom nem teheti meg! Nem mondhatja, hogy lezárta az ügyet…nem tudja lezárni az ügyet, mert hiteltelen lett. Nem azért mert már régen tette, nem azért mert nem tudnak tenni ellene semmit, hanem azért mert erkölcsileg, amit képvisel azzal szembement, illetve tudta, hogy szembe fog menni, amikor annak ellenére, hogy megírta a dolgozatát, és másolta az egészet, – leszarva a következményeket ilyen pozíciót vállalt, és most ezen titulus pulpitusáról szórja az emberek szemébe a csillámport.

Ex.Dr. Schmitt is belebukott, Te is belefogsz kedves Semjén Mester.

Mindegy, hogy lemondasz-e vagy sem…Euróban vagyunk, ahol ilyen politukust, ha kiderül a turpisság, nem tudnak tovább hitelt érdemlően felvállalni. Téged sem fognak tudni felvállalni, akár mennyire is szeretnéd.

Mint már írtam, sokan másoltak, másolnak dolgozat írás közben, felvételikor, érettségin. Ne adj isten még diploma munka íráskor is, ám legyen…

De tudd, igen tudd, mert tudnia kell mindenkiek, aki ezt teszi, hogy ez következményekkel járhat, és fog is járni ha kiderül.

Vállalni kell azt, hogy akármit aggatunk is magunkra, akár milyen értékekrend paraván fala mögé bújunk is el, ha valóban igaznak akarunk látszódni, vállalnuk kell a következnényeket. Ha Te az az ember vagy, amit képviselsz lemondasz. Ha nem az vagy, akkor csak simán megsemmisülsz.

Bocsánatot kérni nagyon nehéz…de megbocsátani, legfőképpen önmagunknak, na az a legnehezebb feladat a világon, ez most a Te sorsod Semjén, bocsáss meg magadnak, hogy mi is megbocsáthassunk neked, mármint aki akar..ez már egyéni elbírásál szerinti dolog, kinek kinek a saját értékrendje szerint!

About aaa

Check Also

Orbánék semmibe veszik a magyarok akaratát!

Tegnap az esti órákban érkezett a hír, hogy visszavonják a budapesti 2024-es Olimpiára benyújtott pályázatot. …