Jegyek bűvöletében…

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Nagyon sok embert érdekel, hogy mit jelenít meg róla a horoszkópja. Van, aki csak egy-két internetes oldalt tekint meg, van, aki akár megveszi az éves előrejelzésről szóló könyvet, ahol napi bontásban olvashatja, hogy elvileg minek kellene történnie vele…. Ezt azért túlzásnak nevezném, mert kizárt, hogy van olyan ember, aki napi pontossággal tudná, hogy kivel mi fog történni, arról nem is beszélve, hogy adott jegy képviselőinek ugyanúgy kéne, hogy zajlódjon az élete.

Szórakozásnak mondjuk nem utolsó, de remélem nincs olyan embertársunk, aki ezekből a könyvekből bármit is komolyan venne.

A pontos jegy-elemzések alapja a születési jegy, az aszcendens jegy és a holdad, azaz három jegy befolyásolja jellemed, mentalitásod és döntéseidet.

1

Az asztrológiát, mint tudományágat, és mint legális, bizonyosságokon alapuló jós tevékenységet el kell fogadnunk.

Számos ember életét segítette már a pontos asztrológiai szaktudás, melyhez semmi más adat nem szükséges, mint a nevünk, születésünk pontos ideje, helye, órája és perce. Egy komoly asztrológus ebből 100 % biztonsággal meg tudja mondani a valószínű életutat.

Miért valószínű? Az asztrológus látja, hogy a vizsgálat idején milyen sorsszerűségeknek leszünk kitéve. Ez vonatkozik az előmenetelünkre, a családi állásunkra, életünk főbb állomásaira. Tehát, ha hagyjuk magunkat a sors által vezérelni – azaz mindig elfogadjuk, amit az élet kínál – akkor az életút pontosan meghatározható.

Ha azonban aktív, agilis, karakán egyéniségek vagyunk, akkor – mint mindenkinek – van választási lehetőségünk, hogy elfogadjuk-e a szembejövő lehetőségeket, sorscsapásokat, módszereket, stb., vagy kizárólag a saját utunkat járjuk.

Az életben mindig van választási lehetőségünk, mindig két út van. A döntés minden nap, minden élethelyzetben ránk van bízva.

Nagyon érdekes dolog ez, mert lehet hogy éppen akkor járunk jól, ha hagyjuk, hogy a sorsunk vezéreljen minket, ugyanakkor lehetséges, hogy pont ezzel rontunk el sokmindent.

Mi legyen a megoldás….

A horoszkópra hagyatkozni nem ajánlatos. Jóslásokra hagyatkozni szintén nem tanácsos. Az asztrológus csak azt látja, hogy “éppen ma” milyen a hozzáállásod az élethez…

Az a jó, hogy a döntésed nyugodt, higgadt elmével, gondolatok tükrében hozod meg. Nem kell semmit elsietni. Pro- és kontra értékeld mindig az adott témát vagy helyzetet. Nemcsak az a jó, ami neked jó. Döntésed meghozatalánál figyelj, hogy másoknak a lehető legkevesebb kárt okozd.

Az a jó döntés, amikor haladsz előre, lelkedben és gondolataidban is nyugalmat érzel a döntésed folytán.

Amikor az egod és a lelked is tisztességesen tud örülni, biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz.

2

About worldsoul

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …