A Pletykafészek sztárja

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Leighton Meester a színészet mellett számtalan dolog mestere.

Bár a Gossip Girlben éveken keresztül kemény Upper East Side-i királynőt alakított, aki mindig elérte amit akart- akkor is ha ezért máson kellett átgázolni- Lighton valójában sokkal vagányabb nő. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem éri el a céljait, hiszen gyermekkora óta színésznőnek készült, és ezt el is érte. Emellett igazi stílusikon lett, ha kell, modellként is megállja a helyét. A színésznő vörös szőnyeges megjelenései mindig felejthetetlenek, de ő az a fajta lány, aki bevásárolni nem kisestélyiben megy, így aztán számtalan olyan lesifotó készült már róla, amelyből kiderül: egy laza, hétköznapi szett is lehet stílusos.

50bfa37429add_615x819

A színésznő életéből érdemes lenne filmet forgatni, ugyanis már születése is elég furcsán alakult. Édesanyja épp börtönben volt, amikor őt várta, mert füvet csempészett Jamaicabol az Egyesült Államokba. A szülés idejére és további három hónapra kiengedték egy ideig nagymamája nevelte a kislányt. A színésznő azt mondja, hogy bár nem emlékszik erre az időre, mégis sokat tanult belőle: azt, hogy nem bírálhatunk másokat a múltban elkövetett hibáiért mert az emberek változnak. A szülei ma teljesen hétköznapi életet élnek.

Mire 2007-ben elindult a Pletykafészek, ami együtt járt azzal, hogy igazán ismert színésznő lett, komoly tapasztalatokat szerzett, főleg a sorozatokban. Bár lehet, hogy nem emlékszünk rá annyira, de láthattuk már a Dr.House-ban, a CSI:Miami helyszínelőkben, a 24-ben, a Törtetőkben és a Sharkban is. Aztán a Gossip Girl castingján kifejezetten Blair szerepére jelentkezett, és meg is kapta. Persze akkor még nem gondolhatta, hogy a sorozat kultuszt teremt, karakteréből igazi stílusikon válik, de korábbi munkáinak köszönhetően tökéletesen fel volt rá készülve. A színésznő szerint a siker csakis rajtunk múlik, az egyetlen aki az utunkba állhat, az saját magunk. Nem akar mást lenni mint saját maga: ha önazonos marad az ember, akkor soha nem veszít: ez az út ahhoz, hogy az ember igazán jól érezze magát a bőrében, jönnek a sikerek is és teljes lesz a boldogság.

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …