Eláruljam, mitől nézek ki így?

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Miranda Kerr világhírű modell és emellett egy tiniknek szóló könyv szerzője is egyben! Mindemellett saját márkát indított Kora Organics néven és 2011-ben anyuka is lett- kisfiát az 1998-ban autóbalesetben meghalt volt barátjáról nevezte el. Saját csillaga van a Hollywood Walk of Fame-en, amit még 2007-ben a Victoria’s Secret angyalaként kapott.

Miranda-Kerr-Photos1

De vajon mitől is néz ki így? Tíz étel van amire esküszik: a Goji bogyó, amely igazi antioxidánsbomba, ráadásul több benne a C-vitamin mint a narancsban. A második a folyékony klorofill, amelyet célszerű a vízhez adni, amit megiszol. Harmadszor a Maca por, amelyet turmixba, joghurtba és a reggeli zabpehelybe is belekeverhetsz. A negyedik a feldolgozatlan méz, amely teljes mértékben természetes és édes. A Noni juicet célszerű mindennap inni, ami amellett, hogy finom az immunrendszert erősíti. A hatodik a Chia mag, ugyancsak turmixba keverni a legegyszerűbb, de akár süteménybe is bele lehet tenni. A hetedik az Acai por, ugyancsak turmixba, majd következik a sorban a kakaópor, amely az egyik legjobb forrása a stressztelenítő magnéziumnak.

A kilencedik az alga- önmagában ennek borzasztó íze van, így ezt is bele kell kevernünk valamibe ha szándékunkban áll elfogyasztani. A feldolgozatlan étcsokoládé antioxidánsokban gazdag, csak nincsen valami túl jó íze. Mint minden embernek, Mirandának is van olyan étel a listáján, ami bár nem tesz jót, néhanapján nem tud ellenállni neki: a nagyija steak pitéje és az étcsokoládés Lindt golyók. A modell elégedett a saját testével, elmondása szerint az egyetlen dolog amit megvon tőle az az alvás, ami nem csoda ennyi munka és a családi élet következtében. Elárulta, hogy ha nem a modellszakmába vágott volna bele, akkor dietetikával vagy éppen pszichológiával foglalkozna, amit az iskolában is tanult, mégpedig azért, hogy segítsen másokon. Miranda Kerr-t nem csak férje miatt, de a fantasztikus alakja és a csodálatos karrierje miatt is irigyeljük. Miranda a vidéki Ausztráliában nőtt fel, a lovaglás és a motorversenyek teljesen hétköznapi szórakozást jelentettek neki.

GD Star Rating
loading...
Eláruljam, mitől nézek ki így?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

About Vdorina99

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …