Mennyit ér az életed?

A cikk olvasási ideje kb. 4 perc

Miért van az, hogy nem törődünk az egészségünkkel ?

Miért van az, hogy akkor foglalkozunk vele, ha baj van?

Miért van az, hogy az orvosi diagnosztizálás után ismét csak orvoshoz fordulunk ?

Miért van az, hogy a gyógyszerneveket hamar meg akarjuk ismerni, sőt, ha szükséges tovább is ajánljuk ?

Miért van az, hogy emberek halnak meg olyan betegségekben, melyek gyógyíthatók?

Miért van az, hogy kimondják az orvosok, vannak gyógyíthatatlan betegségek ?

Mennyit ér a Te életed, a Családod élete !

Ha a Családodban betegség üti fel a fejét, vagy Te komolyabb betegséget kapsz el, ugye nagyon aggódsz, hogy most mi lesz ?

Tudományos, pszichológiai tapasztalatok bizonyíták, de a saját életedben is megtapasztalhatod, hogy a betegségek 70 %-a pszpichés alapon generálódik. Amikor beteg leszel, akkor valami nagyon nincs rendben a fejedben és a lelkedben. A betegségek mindig egy megélt, zaklatott időszak alatt, de leginkább után törnek a felszínre. Így van ez az egyszerű allgergiától a rákig.

Szaladunk az orvoshoz, szedjük a be a sok mérget. Pedig van más megoldás !

Van egy gombafajta, amit ha rendszeresen fogyasztassz, nem leszel beteg.  Az orvosi diagnosztizálásra szükség van, mert a legtöbbünk nem orvos. De ha megvan a diagnózis, már a Te felelősséged, hogy mit teszel.

A gomba neve: Ganoderma – Reishi (és csak ez !)

lingzhi-coffee-juvebrew

Hogy ne az legyen, csak beszélek, saját tapasztalatot osztok meg veletek.

Miután dolgoztam és mellette tanultam, a diplomázás és védés idejében kb. napi 3-4 órát aludtam, ez ment 3 hónapig. A diplomámat megszereztem, majd alig fél év múlva lisztérzékenységet diagnosztizáltak nálam. Az orvosok azt mondták, hogy ez stresszbetegség, végleges állapot, nem gyógyítható.

Honnan tudod, hogy lisztérzékeny vagy ? Eszel-iszol, viszont folyamatosan fogysz, mert a szervezeted nem szív fel semmilyen vitamint, ha búza-rozs-árpafélét eszel. Én 33 évesen 37 kilóval kerültem kórházba. 5 éves ismerkedtem meg a ganodermával, és mivel egyébként is gyógyszerellenes vagyok, hát elkezdtem fogyasztani.

Kávé, tea, kapszula formában is magadhoz veheted. Ma már ott tartok, hogy megeszem egy szelet kenyeret, egy kis bolognait, és uramfia, nem történik semmi, jól vagyok.

Családi barátunknál, aki alig 40 éves, tavaly diagnosztizáltak cukorbetegséget, miután 19-es vércukorszinttel rosszul lett és kórházba került. Javasoltam neki a ganoderma készítményeket, és egy hónap alatt 19-ről 10-re csökkent a vércukorszintje. Az orvosok pedig erőszakoskodtak vele, hogy márpedig inzulinozza magát. Mivel ezt a betegséget is a stressz idézte elő, és legelső alkalommal kezelésre került, 6-8-as értékre (ez a normális) visszaállt a vércukorszintje. Semmi baj azóta.

Gyermekeimnek a téli időszakban is adok ilyen teát – nagyon finom -, elmondhatom, hogy idén sem volt megfázva senki a családunkban.

A ganoderma tehát elsősorban általános, nagyhatású immunerősítő, folyamatosan méregteleníti a szervezetet, hatása révén rendben tartja a lelkedet (megnyugtat), és ha szükséges, meggyógyít.

Magyarországon nem ismerik el, mint gyógyító tulajdonsággal rendelkező gyógynövényt, így táplálékkiegészítőként lehet csak árulni.

Mégis van egy oldal, ahol megtalálhatod egyik-másik betegség kezelésére. Látogass el a www.novagyok.hu oldalra, ott a webáruházba és írd be a keresőbe Dr. Chen nevét.

Van másik jó hírem is ! A ganodermát fogyasztottam, amikor folyamatosan konditerembe jártam. Ne proteinitalt igyál, ha lehetséges és főleg ne injekciózd magad ! A napi 0,5 liter mennyiségű ganoderma-omega3-fehérjebomba ital fogyasztásának eredményeit nagyon hamar tapasztalhatod. Erről a készítményről van szó:

Gyermekek részére a fogyasztás óvodás kortól ajánlott, vagy amikor a gyermek közösségbe kerül.

Ganoderma weboldal elérhetősége: https://teeleted.wellnesscoffee.eu/

Lné V. Krisztina

About aaa

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …