Silkroad Online [játékteszt]

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

A Silkroad Online egy fantázia  MMORPG ( Massive multiplayer online role playing game). A játék ingyenes, de adott dolgokért az item mail-ba fizetni kell. Két régióra van osztva a karakter kreálás, Europára és Kínára. Európai karaktereknél lassabb a potion töltés,de sokkal erősebbek, kezdő helyük Konstantinápoly. Európai karaktereknél megtalálható a Warrior,Rogue,Wizard,Bard,Cleric,Warlock kasztok. Kínai karakterek képességei gyengébbek de sokkal gyorsabb a potion töltésük.Kínai kasztok:Bower,Blader,Glavier,Nuker.A játékban 2 felé oszthatunk el stat pontokat,STR-re és INT-re.Az STR életet és fizikai erőt add míg az INT mannát és mágikus erőt.

Képességeinket Skill Pontal növelhetjük .Skill pontot minden egyes megölt szörnyért avagy küldetésért kapunk,ugyan úgy ahogy experience pontot is,amivel a karakterünk fejlődik.Jelenleg 120 a maximum szint.Két választható utunk van,vagy gyorsan fejlődünk és kevesebb skill pontot kapunk,avagy lassabban fejlődünk de akkor skill ponttal se maradunk le. Az első opció igen csábító mert akkor hamar elérjük a kívánt szintet,de viszont a képességeinket nem tudjuk fejleszteni. Avagy a másik utat hívják farmolásnak.Ami azt jelenti hogy kevesebb experencie pontot kapunk,ezáltal lassabban fejlődünk,de viszont képességek fejlesztésével nem maradunk le.

Sajnos a játék egy idő után elég monotonná válik mivel a küldetések többnyire arról szólnak hogy ölj meg 1000 szörnyet stb,és ha meg is csinálod őket akkor is alig kapsz jutalmat.Tehát marad a hentelés ölni ölni ölni.A játékban harcolhatnak is a játékosok egymással ezt hívják pvp-nek az az Player Versus Player,avagy meg mérethetik magukat az arénába avagy Klán háborúba is.A játék sajnos el lett rontva azzal hogy nagyon monoton,és ezért bejött egy illegális program a bot.Ami annyit tesz hogy önmagától öl a karaktered neked nem kell semmit tenned.és mivel így minden probléma meg van oldva nem kell foglalkoznod a karakteredel,ezért a szervereken lévő játékosok nagy száma éppen nem ott ül a gép előtt hanem csak ez a program öl helyette.Kár érte pedig nagyon jó játék lenne,de ilyen nehéz fejlődés mellet ezen én nem is csodálkozom.Sajnos az item mailos ötlet sem volt a legjobb szerintem,mivel olyan dolgokat lehet megvásárolni benne csakis rendes pénzért ami rá nyomja azt a bizonyos bélyeget a játékra,hogy nem az számít hogy hogy játszol hanem hogy mennyi pénzed van.

About Razi

Check Also

A Google elől nincs menekvés

A Google fiókokban található egy olyan beállítás, ami percre pontosan rögzíti minden lépésünket. Bármiféle, az …