Android app-ok

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

Nagyszerű dolog ha éppen az ember  az unatkozik,éppen buszon vagy bárhol máshol,egész szép és jó játékokat fejlesztenek ki a szerkesztők .Nagyon sok féle van,ügyességi,logikai,akció, rpg,autó versenyzős,lövöldözős.

A Play Áruházba,nagyon sok játékok beszerezhetünk,és a mindennapi frissítéseket és megtaláljuk amit általában automatikusan vagy manuálisan kell frissíteni.Nagyon sok játék ingyenes de vannak fizetős játékok is.Az benne a nagyon jó hogy a legtöbb játék kínál olyan opciót is,hogy interneten keresztül játszunk barátainkkal vagy éppen ismeretlen játékosokkal.Ezáltal több is a móka,meg persze a versengés,teszem azt egy nagyobb pontért versenyezni,amivel kikerülsz  valamilyen pont táblázatra.Az ilyen játékokat vagy 3G v Wifi kapcsolattal tudjuk létrehozni.Legtöbb játéknak van persze egy minimális rendszer követelménye is,ami jelen pillanatba Android 2.3.6-t megköveteli hogy legyen a készüléken.

Megannyi siker játék van:Angry Birds széria,NFS Széria,Asphalt 7,N.O.V.A 3,és még sorolhatnám.Most kicsit az alkalmazásokról.A főbb alkalmazások pl,a közösségi oldalak,Facebook, Twitter. Ahol bármikor beszélhetünk barátainkkal. Ezeket a programokat szinte minden készüléken meg találhatjuk.Van a videó portál ami a YouTube,ahol megnézhetünk nagyon sok videót,sőt még élő közvetítést is adhatunk.Vannak a kommunikációs alkalmazások,pl a Viber,vagy a Skype,amin keresztül ingyen tudunk beszélgetni,de feltétlen hozzá az internet kapcsolat. Skypon tudunk élő képes kapcsolatot is teremteni.

Vannak a widgetek,amivel a jelenlegi időjárást vagy éppen a valutát tudjuk megnézni.Persze ezeket csinosíthatjuk témákkal vagy éppen az adott widgetben vannak opciók amivel be tudjuk állítani hogy hogyan is nézzen ki.Vannak a témák amivel az egész készülék kinézettét tudjuk állítani,nagyon szépek vannak,és az már csak hab a tortán hogy személyre is szabhatjuk ezeket hogy minél kényelmesebb legyen.Összegezve olyanok ezek a készülékek mint ha 1 pc-t hordanánk a zsebünkben.Bármikor ha unatkozunk már egyből szórakoztatóbbá tudjuk tenni a napunkat,azzal hogy játszunk vagy bármi más extrát használunk,meg tudhatjuk milyen idő lesz éppen,vagy éppen hogy mikor fog jönni a busz,bárkivel kapcsolatot tudunk teremteni csak legyen éppen internet kapcsolat,3g vagy wifi. Tehát nagyon jó hogy a technika így fejlődik,de azért tudni kell hol a határ és az emberi kapcsolatokat nem felcserélni a virtuálisra.

About Razi

Check Also

A Google elől nincs menekvés

A Google fiókokban található egy olyan beállítás, ami percre pontosan rögzíti minden lépésünket. Bármiféle, az …