Disney, mint sátáni összeesküvés?

A cikk olvasási ideje kb. 5 perc

Civilizációnkban, a nagy liberális eszmék térnyerésével egyre inkább kezd eluralkodni az erkölcsi fertő. A mai társadalom lassan felülmúlja az egykori Szodomát és Gomorát, a Bibliából ismert két bűnös várost, amit Isten kénköves-tüzes esővel pusztított el. A túlzott liberalizmus átformálja az emberek tudatát, holott maga az ember alapvetően igényli a társadalmi korlátokat. Ezen korlátok azonban egyre inkább leomló félben vannak, mivel agyafúrt emberek egy újfajta szokásvilágot tálaltak fel a tömegeknek, akik rá is haraptak a birka-kapszulára.

Egyre kevesebb a szeretet a világban, és egyre több a gyűlölködés. Ez nem magától alakult így, és nem is a kisember tehet róla. Ezt a világot uraló elit rendezte így, hogy saját kedvére, saját érdekében formálhassa az emberiséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy az ember alapvetően igényli a jót és a szeretetet. Nagy általánosságban elmondható, hogy szerelemből születünk, szeretetben neveljük utódainkat, szeretettel fordulunk embertársaink felé. Ez gyermekkorban figyelhető meg leginkább, hiszen a gyermeki elmét még nem fertőzte meg a világ szennye. A gyermek még szívesen ad, nem előítéletes, nem vagyoni helyzet, öltözködés, vagy bármi egyéb külsőség alapján választ barátot. A gyerekek naivak és jóhiszeműen, szeretettel fordulnak mindenki felé. Miért tesznek így? Mert magukból indulnak ki. S, mit jelent ez számunkra? Ha magukból indulnak ki, s jóhiszeműen fordulnak mindenki felé, az gyönyörűen példázza, hogy az ember eredendően jónak születik.

Ebből a jó és tiszta lényből hogyan válunk végül szörnyeteggé? A szüleink a hibásak? Közvetve persze igen, mivel ők a felelősek saját utódaikért, de nehéz a csorda közepében hátraarcot vágni, és szembemenni a vakon előre törő tömeggel. Főleg, ha nincs senki a közelünkben, aki utat nyithatna a számunkra. Az engedelmes rabszolgák nevelése már gyerekkorban elkezdődik. A nagyokosok bevetnek minden lehetséges átnevelő eszközt arra, hogy ütemesen bőgő marhákat tenyésszenek ki, akik nem kérdeznek, nem lázonganak, és legfőképpen nem gondolkodnak.

Az ember, ismeretei nagy részét a szemén keresztül szerzi. Ez a legfontosabb érzékszervünk. Kanyarodjunk vissza a még lelkileg tiszta gyermekkorhoz. Mit szeretnek a gyerekek mindennél jobban? A mesét. Mivel a mesén keresztül ismerik meg a világot, tanulják meg a jót és rosszat. Mi tehát a legegyszerűbb módja annak, hogy az illetékesek kényük-kedvük szerint formálják a világot? Mese útján kell befolyásolni a gyermeki elmét. Így még anyuka és apuka sem fog gyanút fogni, még akkor sem, ha kezdenek kigyógyulni a birka-kórságból és kezdik érzékelni a való világot maguk körül. Elvégre mi lehet rossz egy szép, kedves rajzfilmben? Főleg, egy Disney rajzfilmben? Azt mindjárt meglátjuk…

Köztudott tény, hogy a televízió a legjobb módszer arra, hogy ideológiákat közvetítsenek az emberek felé. Olyan ideológiákat, melyek a nagyhatalmak érdekeit szolgálják ki. Az irányítás sokkal egyszerűbb, sokkal eredményesebb, ha nem erőszak útján történik. Az erőszakkal való elnyomás előbb-utóbb ellenállást vált ki az emberekből. Az elme kontrollálása azonban semmiféle ellenreakciót nem fog kiváltani. Legalábbis az emberiség trónján ülő világ elit így reméli.

A Disney mesék televannak olyan üzenetekkel, melyek észrevétlenül hatást gyakorolnak a tudatalattira. (A videóért ide kattintson). Az angol erre azt mondja, hogy „subliminal messages”. Nézzük akkor a tényeket. A Disney mesékben számtalanszor megjelenik a Sátán Egyházának szimbóluma. A szimbólum mellett megjelennek a szavak is. A szavaknak teremtő ereje van, ezt mindannyian tudjuk. Vegyük górcső alá az egyik legismertebb, klasszikus Disney mesét, a Pocahontast. A mese egy szép indiánlányról szól, s mint olyan egyértelműnek tűnhet, hogy indián név dukál neki. A Pocahontas, mint név, két indián szóból tevődik össze. A „poca” jelenti a szellemet, míg a „hontas” a mélységet. Mikor tehát valaki azt mondja ki, hogy „Pocahontas”, akkor a szellemet hívja a mélységből. Mindannyian tudjuk, hogy ki lakik a mélységben. A Sátán.

Ott vannak még a pár pillanatra bevillanó pornografikus képek is. A tudatos én fel sem fogja, hogy mit lát, de a tudatalattiba azonnal beleég a kép. A leggyakoribb ilyen üzenet a S-E-X. Ez a három betű kivétel nélkül szinte mindegyik Disney rajzfilmben felvillan. A meztelenség és a szex jól elrejtve ugyan, de folyamatosan felbukkan. A gyerekek pedig ezeken a meséken nőnek fel. Ki tudja, hogy mit programoznak beléjük?

Félretéve a rejtett üzeneteket, a szemmel jól látható képsorok sem kecsegtetőek. Nézzük csak a Szépség és a szörnyeteg című mesét. A kocsmában prostituáltak buliznak, ember-állat hibridek, szerelem ember és állat között, tovább gondolva szex ember és állat között. Ezek a jelképek, szimbólumok mind-mind ősi korokból és kultúrákból származnak és olyan misztériumot rejtenek magukban, melyet csak azok tudnak dekódolni, akik ismerik ezen régi kultúrákat.

Érdemes tehát elmerülni az egyiptomi, a sumer, az indiai mítoszokban, a dél-amerikai őslakosok hiedelemvilágában és utána olvasni az európai népek mitológiájának is. Meglepő dolgokat lehet találni…

About BHajni

Check Also

Kezdődik a számolgatás a magyar válogatottnál

Jelen állás szerint még mindig van esélye kijutni a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2020-as Európa Bajnokságra, …