Újabb nevekkel bővült a Balaton Sound!

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Újabb fellépőkkel bővült Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, az idén hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Heineken Balaton Sound.

A második körben bejelentett fellépők között nem kisebb nevet találunk, mint a Prodigy, akik az elmúlt 6 év minden nyarán sikeresen szórakoztatták a magyarországi nagyérdeműt a Volt és a Sziget fesztivál keretein belül.

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők jogosan hívták el ismételten – az énekesként, dalszerzőként, producerként és DJ-ként is elismert – Calvin Harrist. Valamint sokadjára üdvözölhetjük a Balaton Sound színpadán a Trance kultúra egyik nagyágyúját, a Holland származású Armin van Buurent is.

pic1

Ezen kívül hazánkba érkezik a legendás Wu-Tang Clan, a hip-hop kultúra kiemelkedő alakjai, akiket szerintem senkinek sem kell bemutatni. Remélhetőleg teljes létszámmal érkeznek hazánkba a keleti part csillagai.

Ellátogat idén még hozzánk a a techno pionírnak számító Cisco Ferreira, ismertebb nevén The Advent. Minden idők egyik legtechnikásabb DJ-je, nemzetközi hírű producere több alkalommal bizonyította a magyar közönségnek, hogy megérdemli a hírnevet.

Electro fronton sem fogunk hiányt szenvedni, hiszen érkezik a világhírű, The Bloody Beatroots, a Justice és a Dada Life is.

További fellépők: Hardwell, Axwell, Alesso, Jamie Jones, Fairmont, Steve Aoki, Dixon, Brodinski, Jam Blomqvist, Henrik Schwarz, Iggy Azalea, Belzebass, Cystral Castles és ne feledjük, hogy még közel sem teljes a lista.

A belépőjegyek április közepéig kedvezményes áron megvásárolhatók. A kiemelt jegyirodákban Üdülési Csekkel és SZÉP-kártyával is fizethetnek a jegyvásárlók. Bővebb információt a www.sziget.hu/balatonsound oldalon találhattok.

Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja idén július 11-én, szerdán startol, addig is kitartás mindenkinek, már csak 139 nap van hátra! 🙂

GD Star Rating
loading...
Újabb nevekkel bővült a Balaton Sound!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

About Svecc

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …