Életem első nyalása – napi szexuális betevő

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc


Ezzel szeretném bizonyítani, hogy a szex mozgatja a világegyetemet, nem a sör vagy a pörkölt…

nyalas

Nyald ki mint egy fagyis tölcsért… A nagy, teljes nyelves, lágy nyalás a hajó orrától faráig, a punci környékén található összes idegvégződést stimulálja. Haladj nagyon lassan, hogy érezze magát úgy, mint a kívánatos desszert, amit épp megízlelsz, vagy gyorsíts be és koncentrálj a csiklójára, hogy eljuttasd az orgazmusig.

Merülj bele. Fokozatosan építsd fel az intenzitást. Ha már benne vagy, használd az egész arcod. Temesd magad a puncijába, juss olyan mélyre nyelveddel amennyire csak tudsz, nyomd az orroddal. Ez nem csak fizikailag kellemes érzés, de azt is tudatja partnereddel, hogy tényleg rákattantál a punci illatára és ízére. Tipp: ha szemhéjaid nem ragadnak, nem jól csinálod.

Dugd be két ujjad a puncijába amíg a csiklóját nyalod. Csavard az ujjad nyelved irányába, kapd el csiklóját és G-pontját száddal és ujjaiddal. Amikor felfelé haladsz nyelveddel, húzd le az ujjaiddal; vigyél ritmust a játékba.

Bla bla bla…

Minden kedves olvasó, aki most ezt olvassa, az egy nagy átverés áldozatává vált. Ugyanis ez nem a nyalásról szól, nem a szexről és az orgazmusról, hanem rólad kedves olvasó! Mindenki tudja, hogy a legolvasottabb és legkeresettebb cikkek, írások vagy esszék a vulgaritás és szex körül forgó fröcsögő, mellet, pinát és segget villantó irományok közül kerülnek ki!

Te is ráklikkeltél, elolvasod, érdekel és megnézed a képet, sőt lehet, hogy több nő, mint férfi teszi ezt…hát ez van kedves olvasó, te is erre gyúrsz… Érdekel, hogy milyen volt az első nyalásom? Kurva jó!

Üdv és sok csúcsjó orgazmust kívánok mindenkinek!

Éljen a nyalás!

About aaa

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …