Éden Hotel 2. – A végjáték

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Végéhez közeledik a sokak – vagy kevesek – által kedvelt, szürke hétköznapi estéket feldobó Éden Hotel második szériája. A tavalyi epizódokat Kolumbiában forgatták, idén újítottak, és bár nem sokat mutatnak a hotel falain kívüli világból, számomra vonzóbb, hogy az új helyszín Mexikó. Az viszont sajnálatra méltó, hogy a játékosok hiába szeretnék élvezni a környezet adta számos lehetőséget – az óceán habjait, a homokos partot, az idegen kultúra sajátosságait -, nincs rá lehetőségük, ugyanis “be vannak zárva”. Persze ha arról szólna a műsor, hogy miként fedezik fel Mexikót a játékosok,az kevésbé lenne érdekfeszítő. Ezen kívül bizonyára pszichológiai oka is van a bezártságnak, mert így könnyebben egymás agyára mennek a versenyzők.

Már a múlt héten elkezdtek fogyni, és nem gyűlni a játékosok, csütörtökön pedig kiderül, hogy ki – vagy kik – nyeri a 25 millió forintot. Állandó nézőként azt gondolom, hogy jobban megérdemli egy olyan versenyző, aki huzamosabb ideje bent tartózkodik a Hotelben, hiszen épp emiatt, nyilvánvalóan sokkal többet tudott tenni azért, hogy ott állhasson a fináléban. Viszont, mivel “az Éden Hotelben minden megtörténhet”, ahogy a tavalyi szériában is, van egy pár, aki mondhatni túl friss a döntőhöz. De párcsere itt, bizalmi játék ott, ők is ugyanolyan eséllyel indulnak, mint a többiek. Sőt állítólag a korábban kiesett játékosok is pénzért szállnak majd harcba, ám erről még semmi biztosat nem tudhatunk. S hogy ki nyer, azt még millió tényező fogja befolyásolni, egészen csütörtökig, amikor kiderül, hogy valós érzelmek, vagy hamis látszat juttatta el a végső párt a döntőig.

GD Star Rating
loading...
Éden Hotel 2. - A végjáték, 2.4 out of 5 based on 5 ratings

About kittipower

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …