Night Shift Documentary – A teljes film indavideón

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

1

Mindenki számára elérhető a Night Shift Documentary, az eddig még csak az országos turné keretein belül megtekinthető dokumentumfilm, most felkerült az indavideóra, ahol bárki ingyenesen megnézheti.

A Night Shift Documentary, a magyar elektronikus zenei életről, annak szereplőiről, és kulisszatitkairól szól. Megismerhetjük a magyarországi szubkultúra legnépszerűbb lemezlovasait és producereit, valamint olyan embereket is, akik a háttérben azért dolgoznak, hogy az ezek a bulik létrejöjjenek: grafikusok, promoterek, bookerek, VJ-k. Az interjúk alatt pedig rengeteg bulikban rögzített felvételt láthatunk a kis kluboktól a több ezer embert befogadó arénákig.

Kovács Krisztián (SanFranciscoBeat aka Profile25 – magyar DJ / Producer) és Juhancsik István (SIX – Visual Artist) álmodta meg a filmet ami közel két és fél évig készült.

A teljes filmet itt találjátok az indavideón.

Szereplők:
Andras Toth, Bernáthy & Son, Beta, Chriss Ronson, Dandy, Hanuska Gábor, HOT X, Isu, James Cole, Jay Lumen, Junkie & Hawky, Naga, Pat Duff, SanFranciscoBeat, Shabaam, Sikztah, Snake Sedrick, Subotage, Togay Jónás, Urbán Andrea, Yvel & Tristan, Zee aka Jaffa Surfa, és még sokan mások…

GD Star Rating
loading...

About Svecc

Check Also

Nyári olvasmányok 1000 forint alatt

Öt szórakoztató történet magyar íróktól, amit a kütyüdre töltve bármikor magaddal vihetsz a nyaralásra, és …