Barterváltó, több mint fizetőeszköz

A cikk olvasási ideje kb. 4 perc

A kedvezménykártyák bemutatása után egy olyan lehetőséget szeretnék megismertetni mindenkivel, mely Magyarországon 2011-ben kelt életre, de alig 2 év leforgása alatt kinőtte magát az egyszerű vállalkozások köréből. A rendszerbe való csatlakozás feltétele az MKK rendszeréhez való elsődleges csatlakozás, ami, tudjuk, hogy ingyenes.
A cég, a Billbarter Hungaria Zrt által biztosított szolgáltatások egyaránt alkalmasak arra, hogy valaki spóroljon a vásárlásain, kamatmentes hitelkerettel gazdálkodjon vagy akár passzív jövedelemre is szert tehet.
Nézzük a cég által kínált lehetőségeket pár szóban.

bv_banner2

Több mint ügyfél
Magánszemélyek és cégek részére is igényelhető kamatmentes vásárlási keret. Egyszerű (ingyenes) tagok részére 100 ezer Ft értékű vásárlási keretet, a prémium tagoknak pedig 250 ezer Ft értékű vásárlási keretet biztosít a cég. A vásárlás keret igénylésének feltétele a regisztráció. A vásárlási keretet 10 millió Ft összeghatárig vállalkozások is igényelhetik. A vásárlási keretet az elfogadó partnerek hálózatában lehet vásárlásra fordítani.

Több mint elfogadóhely
A rendszer korlátozott számban elfogadóhelyeket is keres a már meglévő több száz partner mellé. Fontos, hogy a leendő elfogadóhely magas színvonalú szolgáltatást nyújtson, vagy árut értékesítsen, garanciát tudjon nyújtani az általa forgalmazott termékekre.

Barterváltó
A Barterváltó alapvetően egy készpénzfizetést helyettesítő eszköz, de a maga nagyszerűségével ennél sokkal többre képes. A jelenlegi gazdasági helyzetben segíti megőrizni a készpénzt és ezzel elősegíteni a vállalkozások, önkormányzatok vagy akár magánszemélyek fizetőképességét a piacon. A vásárlási keretet a cég Barterváltóban biztosítja.
A Barterváltó elszámolásához a rendszer biztosít egy elektronikus számlát, ami ugyanúgy működik, mint egy bankszámla. A bankszámla havi kimutatásban biztosítja a megfelelő bizonylatolását a rendelkezésünkre álló Barterváltónak. A Barterváltó létét, az elszámolását, a bizonylatolását a NAV hivatalosan is elfogadja.

Barterváltó vállalkozásoknak
– csökkennek forintkiadásai
– termékeit, szolgáltatásait kedvező Barterváltó elfogadási arány mellett a rendszerben ingyen hirdetheti
– Billbarter közösségen belül új megrendelésekre tehet szert
– A Billbarter 5 európai országban működik, vagyis a külföldi megjelenés sem akadály
– A Bartervárló használatával versenyelőnyre tehet szert, hisz a rendszer használói mindig előnyben részesítik a Barterváltó elfogadó helyeket
– A Barterváltó keretet készpénz fedezet nélkül, kamatmentesen igényelheti. Az elbírálása 3 napot vesz igénybe, rugalmasan fizethető vissza
– Munkabér fizetés, béren kívüli juttatások fizetése, beruházás, működési költségek, tartozásrendezés, Puebla utalványok vásárlása, önkormányzati adók rendezése
– Tagi hitel visszafizetése a tulajdonosok részére

Barterváltó magánszemélyeknek
– A Barterváltót a kijelölt vállalkozások (elfogadóhelyek) kínálatában megjelent termékek vagy szolgáltatások megvásárlására fordíthatja.
– A Piactéren hirdetheti saját megunt vagy feleslegessé vált termékeit, valamint megvásárolhatja más termékeit
– A Puebla Ticket Kft jóvoltából lehetősége van egyedi utalványok vásárlására, mely utalványokkal már akár az Auchan hálózatában is vásárolhat.
– Rendezheti tartozásait
– Havi rendszeres jövedelemre is szert tehet, amiből visszatörlesztheti az igényelt vásárlási keretet.
– Havi rendszeres jövedelme lehet a Billbarter népszerűsítésével (banner vagy autómatrica kihelyezésével), barátok, ismerősök meghívásával vagy saját termékei értékesítésével.

Ez csak néhány gondolat a Barterváltó igazán nagyszerű lehetőségeiről. A cég honlapján ennél sokkal több és részletesebb információt megtudhat a cégről, a kínált lehetőségekről, a Barterváltó felhasználásáról.

About Goldaccountant

Pósa Lívia vagyok, a Gold Accountant Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda vezetője. 1994. óta foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel, az irodám 1998-ban, tehát több, mint 15 éve alapítottam. Ez a mai gyorsan változó gazdasági környezetben, úgy vélem, kiemelkedő teljesítménynek számít. Ügyfeleink kis- és középvállalkozók, illetve egyéni vállalkozók. Büszke vagyok hűséges ügyfeleinkre, közülük többen is már a kezdetektől minket választottak és azóta is ragaszkodnak hozzánk. Könyvelő Irodánk a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda licencével rendelkezik. Fontosnak tartjuk a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen állunk, hogy szaktudásunkkal és információval segítsünk a döntéselőkészítésben. Gondot fordítunk arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzünk, lépést tartsunk a változásokkal, ismerjük az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat. Érdemes a Könyvelési Kisokos Vállalkozóknak blogot nyomon követni, illetve, a legbennfentesebb infókért hírlevelünkre feliratkozni. Könyvelő irodánk felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos adózási megoldásokra. Szolgáltatásainkat szakszerűen és gondosan, a jogszabályoknak megfelelően teljesítjük, saját eljárásunkkal nem tesszük ki az Ügyfelet jogsértések és határidő mulasztások következményeinek. Kellő diszkrécióval kezeljük a vállalkozás ügyeit.

Check Also

Ipari beruházások húzzák az építőipart és a turizmust

A kritikus munkaerőhiány miatt akadoznak a lakásépítések Budapest, 2017. április 18. – Még mindig az …