Borderlands 2 Játékteszt

A cikk olvasási ideje kb. 3 perc

3 éve egy teljesen új cím volt a piacon és nagy reményekkel indult.

Természetesen mindenki kíváncsi volt rá, de valahogy mégis szkepticizmusra sarkallta az embert a kezdetekben.
Viszont, miután belekostolt bárki is a játékba azonnal a rabjává vált. 4 fős co-op módot, kétszeres egymás utáni végigjátszási lehetőséget, több 10 óra játékba ölhető órát, bazi sok fegyvert és képregény látványvilágot kínált elsősorban a Borderlands.

Továbbá szokatlan volt hogy lévén fps-ről van szó, mégis kapjuk az xp-t folyamatosan és a számok csak úgy repkednek ki az ellenségkből a találatok után. A játék egyszerűen jó volt, nem forradalmian jó, de mindenképp megért egy végigjátszást a fanoknak. Voltak benne ötletek, lehetőségek, sok kis bejárható relative nagy terület szóval volt benne minden ami szem-szájnak ingere, kivéve történetvezetés és vonzerő. Végül egyértelmű volt hogy kell, és jön is a folytatás, lévén igen sokan ölték bele életük sok idejét egy-egy karakter kimaxolásához, a kérdés csak az volt hogy javulás lesz-e, vagy megkapjuk ugyanazt a játékot csak új karakterekkel?

Hát, javulás történt. Először is a látványvilágban, nem tudom mit csináltak a fejlesztők, de talán csak a helyszínek változatossága miatt, a játék jól néz ki! Mondjuk nem fenomenális a látvány, nem történt meg a Crysis vagy a Witcher2 trónfosztása de ehhez a rajzolt képregényszerű világhoz bőven elég volt ennyi is. A másik javulás a történet területén értetendő, lévén végre aktívan részesei vagyunk, és bevon minket a játék. Túl az átvezetőkön végre beszélnek az NPC-k, történnek az események, nem pedig csak kapunk egy leírást és csókolom. Nagyjából arról van szó hogy ugyebár az első rész lévén, tettünk valamit aminek a következtében egy idegenszervezetű kristály kerül Pandora felszínére. Megjegyezném hogy Pandora a bolygó neve. Ezek mellett adta magát hogy újabb és újabb csapatok jöttek megszerezni a kristályt az egész galaxisból. Az új karakterek talán mégjobban el lettek találva mint régebben.
A Borderlands 2 egy jó játék! Ajánlom mindenkinek:)
10/8

About vargamaria21

Check Also

Jelentés a könyvfesztiválról

Szerzőként megjelenni a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon talán minden író álma. Hatalmas élmény találkozni az olvasókkal, …