Csókkal indul a nap a pekingi cégnél

A cikk olvasási ideje kb. 2 perc

Egy otthoni sörfőzde-felszerelés gyártására és árusítására szakosodott cég vezetője érdekes reggeli rutint vezetett be az alkalmazottai körében. A vezető, állítása szerint a főnök-beosztott viszony elmélyítésének elősegítésére bevezette a kötelező reggeli csókot, így a női alkalmazottak reggelente szájcsókkal üdvözlik a főnöküket, és csak ezután láthatnak neki a napi feladatok elvégzésének.

A Shanghaiist szerint a bizarr reggeli rituálé híre – mint az várható volt – hamar végigszáguldott az interneten, hatalmas felháborodást keltve a kínai, Weibó közösségi portál felhasználóinak körében. Többen perverzséggel vádolták meg a cégvezetőt, vagy éppen betegnek nevezték, a női alkalmazottakat – akik belementek a reggeli rutinba – pedig élesen bírálták, vagy egész egyszerűen lehülyézték.

Voltak olyan alkalmazottak, akik nem kívántak részt venni az újonnan kialakult rendszerben, így ők a felmondást választották. Azok a dolgozók, akik maradtak, arról számolnak be, hogy sokkal bensőségesebb lett a viszonyuk a főnökükkel, ha nincs bent az irodában sokuknak hiányzik, így gyakorta bombázzák üzenetekkel.

A cégvezető elmondása szerint ötlete egyébként egyáltalán nem rendhagyó, azt ugyanis egy amerikai cégtől lopta.

GD Star Rating
loading...

About BHajni

Check Also

Küszöbön a III. világháború?

Horacio Villegas önjelölt médium úgy hiszi, hogy belelát a jövőbe, így pedig meg is nevezett …