Regisztrációs feltételek

A regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével automatikusan hozzájárulsz ezen szempontok elfogadásához és betartásához.

Elfogadod, hogy az oldal használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő cikkeket megjelentetni. Elfogadod továbbá, hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A “spam”, “flood”, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak.

Vedd figyelembe, hogy az oldal üzemeltetői képtelenek megállapítani a megjelent cikkek hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden cikket, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. A megjelent cikkek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten az oldal, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi, hogy egy cikk kifogásolható, azonnal értesítheti az oldal adminisztrátorát email-en. Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, habár, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos cikkeket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött cikkek tartalmáért. Továbbá, elfogadod, hogy biztosítod az oldal tulajdonosainak, bármilyen, az oldalhoz kapcsolódó weboldalnak ártatlanságát. A Napikozlony.hu tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak, az adminisztrátort kivéve a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelősséged, hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.

Mindenféle az oldal üzemeltetőitől származó bármiféle honorárium illetve jutalmazás jövedelemnek minősül, az ezzel kapcsolatos kötelezettségeinek  a regisztrált tag mindenkor köteles önmaga eleget tenni!

Irányelvek betartása!

Tudomásul veszed, hogy:

Minden amit mi megtalálunk az interneten az másolt cikknek minősül. Akár felcserélt szórendeket alkalmazva, akár több cikkből összeollózva.
Fordítások indegen nyelvről akkor minősülnek saját cikknek, ha az adott fordítás még sehol sem jelent meg. Csak akkor jár érte pont ha az interneten először nálunk jelenik meg. Máshol is megjelenhet, de akkor ott fel kell tüntetni a napiközlöny-t a forrásmegjelölésben. Ha ezt elmulasztod, akkor a pontokat töröljük az adott cikkre akkor is, ha nálunk jelent meg először.

Ez máshol is megjelenő saját magad írt cikkek esetében is igaz, csak akkor jár érte a mindenkori meghatározott pontszám, ha a napiközlöny-ben publikáltad először és mgjelölted a további publikált oldalakon a Napiközlöny cikket mint forrást!

  • Ezen teendők elmulasztása esetén az adott cikket és az érte járó pontokat töröljük
  • Többszöri mulasztás esetén az összes cikked és az összes pontodat töröljük, a tagságodat egy hónapra felfüggesztjük.
  • Ha újra aktiválás után is előfordul az irányelvek figyelmen kívül hagyása, akkor a tagságodat töröljük, ismételt regisztrálás pedig nem lehetséges.

A tájékoztatás a mi feladatunk! Ezt a facebook oldalunkon, hírlevél formájában, a Fórumon és egyéni emial küldésevel tesszük meg.
A tájékozódás és az írányelvek ill. regisztrációs feltételek betartása a Te feladatod, minden esetben!

Kérünk, erre nagyon figyelj oda!

Az oldal mottója a közösség építése a becsület és a tisztelet egymás és egymás munkája iránt, értelmes megnyílvánulások fomrájában. Ezt mindenáron meg fogjuk védeni!