Közérdekű információ

Tárhely.eu INFORMÁCIÓ:

Tájékoztatjuk, hogy a francia Interpol és a készenléti rendőrség (NNYI) kiberbűnözés elleni osztálya a jövőben tervezendő hacker- támadások végrehajtásáról értesített bennünket, amelyben érintett 178.238.222.22-es IP című szerver, vagyis az Ön tárhelyét kiszolgáló szerver. Kérjük olvassa el jelen levelet, hogy megtehesse a szükséges óvintézkedéseket, alább közöljük kis kiegésíztéssel a levelüket:

A rendelkezésünkre álló információk alapján nemzetközi hacker- csoport összehangolt támadást kíván végrehajtani több weboldal tekintetében, melyek között Magyarországon regisztrált IP címmel rendelkezőek is találhatóak.

A fenti információ tekintetében megállapították, hogy a 178.238.222.22 IP címen elérhető szerver is a lehetséges támadási célpontok között szerepel.

Kérem szíves intézkedését továbbá annak érdekében, hogy kollégáik, illetve az oldalukon regisztrált felhasználók, szolgáltatásukat igénybe vevő személyek a támadás lehetőségéről tájékozódjanak, ezáltal megelőzve az esetlegesen felhasználói oldalról indított támadásokat.

A fentiek keretében az e-mailek csatolmányának ellenőrzése megnyitás előtt, az e-mail feladójának, illetve fejlécének ellenőrzése, valamint az ismeretlen feladótól származó e-mail üzenetek körültekintő kezelése lehet célszerű.

Az ismeretlen forrásból származó bármely alkalmazás ellenőrizetlen futtatása a fenti körülményekre tekintettel nem javasolt.

Szíves közreműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Tárhely.Eu Online
A sikeres weboldalak helye!
Új Cloud VPS (HA): https://tarhely.eu/cloud-vps.php